compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 09 27-2 t/m 4-3
Film van de week!
MENU

The Singing Club

***1/20
Waardering: 3.3/5

film

Voor alle leeftijdenGrof taalgebruik

Pitch van The Singing Club

Delen op facebook
The Singing Club
Nederlandse première: 26-3-2020
Groot-Brittannië, 2019, 110 min,
De feelgood-film van het jaar! The Singing Club is een komisch drama van regisseur Peter Cattaneo (The Full Monty) over vriendschap, familie en de kracht van muziek.

The Singing Club trailer

Trailer van The Singing ClubBekijk de trailer en de beste filmstills van de film The Singing Clubhttps://i1.ytimg.com/vi/8ghbjn8jSk8/hqdefault.jpg2020-02-20

The Singing Club - Bioscopen, Tijden & Tickets

The Singing Club in de bioscoop

Synopsis distributeur

Het leven van een vrouw van een beroepsmilitair kan zwaar zijn. Gescheiden van geliefden liggen angst en eenzaamheid op de loer en altijd is er de vrees voor die noodlottige klop op de deur. Kate, de perfecte officiersvrouw, draagt die last echter stoïcijns en met stijl. Om niet bij de pakken neer te zitten, probeert ze een groep vrouwen op de basis te overtuigen om een zangkoor te beginnen. Lisa, rebel en rocker in hart en nieren, is sceptisch over het idee, maar laat zich al snel overtuigen door hun humor en moed. Met hartstochtelijk gezongen pophits weten Kate, Lisa en de andere koorleden uiteindelijk hun onderlinge verschillen te overwinnen en krijgen ze tot hun grote verrassing de kans om het optreden van hun leven te geven. De feelgood-film van het jaar! The Singing Club is een komisch drama van regisseur Peter Cattaneo (The Full Monty) over vriendschap, familie en de kracht van muziek. Kristin Scott Thomas speelt de hoofdrol in dit op waarheid gebaseerde verhaal, dat wereldwijd vele andere vrouwen heeft geïnspireerd om samen te zingen.

Productiemaatschappij: 42, Ingenious Media, Tempo Productions Limited (in association with)

Cast & Regisseur