compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 03 20-1 t/m 26-1
Film van de week!
MENU

Minions 3D (NL)

***1/20
Waardering: 3.5/5
Mogelijk schadelijk tot 6 jaarGeweldAngst

Pitch van Minions 3D (NL)

Stuart

Stuart

Delen op facebook
Minions 3D (NL)
Nederlandse première: 1-7-2015
Verenigde Staten, 2015, 91 min,

De Minions bestaan al veel langer dan de mens. Door de eeuwen heen zijn ze altijd trouw geweest aan de grootste slechteriken. Het enige probleem was dat ze niet altijd even competent waren waardoor ze nu geen meesterschurk meer hebben om te dienen. En dus leiden de Minions een doelloos bestaan. Totdat drie dappere Minions het beu zijn en de wijde wereld in trekken om een nieuwe meester te vinden.

Minions 3D (NL) trailer en bijzonderheden

Co-regisseur Pierre Coffin heeft voor alle 89 minions de stemmen ingesproken.

Trailer van Minions 3D (NL)Bekijk de trailer en de beste filmstills van de film Minions 3D (NL)https://i1.ytimg.com/vi/xdfI63Hav8Q/hqdefault.jpg2015-07-01
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

De Minions zijn al vaker op het witte doek gekomen: in 2010 voor het eerste in de komische animatiefilm Despicable Me en in 2013 in de sequel Despicable Me 2.

Minions 3D (NL) - Bioscopen, Tijden & Tickets

Minions 3D (NL) in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Synopsis distributeur

Productiemaatschappij: Benchmark Sound Services, De Lane Lea, Illumination Entertainment, Modern VideoFilm, POP Sound, United International Pictures (UIP), Universal Pictures, Universal Pictures International (UPI)

Cast & Regisseur

Nieuws over Minions 3D (NL)