compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 48 30-11 t/m 6-12
Film van de week!
MENU

Minions: The Rise of Gru 3D

Mogelijk schadelijk tot 6 jaarGeweldAngst

Pitch van Minions: The Rise of Gru 3D

Minions: The Rise of Gru 3D filmstill

Minions: The Rise of Gru 3D filmstill

Delen op facebook
Minions: The Rise of Gru 3D
Nederlandse première: 29-6-2022
Verenigde Staten, 2020, 88 min,

In Minions: The Rise of Gru (of Hoe Gru superschurk werd) is het halverwege de jaren 70, wanneer de twaalfjarige Gru fan wordt van de super schurkenbende Vicious 6. Dan ontmoet hij de Minions — Kevin, Stuart, Bob en Otto. Deze 'volgen hem blind', waardoor hij zich gesterkt voelt om te proberen lid te worden van de bende. Dat gaat niet zo makkelijk als hij dacht.

Minions: The Rise of Gru 3D trailer en bijzonderheden

In de VS lopen de reclame-campagne voor deze film als 2,5 jaar, omdat door civid-19 de release werd uitgesteld.
De film speelt zich af vóór de "Verschrikkelijke Ikke" (2010) en het vermengt elementen van de Verschrikkelijke-ikke-trilogie en van de Minions-films.

Trailer van Minions: The Rise of Gru 3DBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Minions: The Rise of Gru 3Dhttps://i1.ytimg.com/vi/KHFMGEhACgE/hqdefault.jpg2022-06-29
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Acteur en komiekSteve Carell sprak de stem in van Gru in Despicable Me 3
(2017), Despicable Me 2 (2013) en Despicable Me (2010).

Minions: The Rise of Gru 3D - Bioscopen, Tijden & Tickets

Minions: The Rise of Gru 3D in de bioscoop

Wil je Minions: The Rise of Gru 3D zien? Koop of huur de film hier:Het niet eerder vertelde verhaal van een 12-jarige die droomt om 's werelds grootste superschurk te worden.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Deze zomer gaat ’s werelds grootste animatiefranchise terug naar het begin. We zien hoe de grootste superschurk ter wereld zijn iconische Minions ontmoet en met hen de meest verschrikkelijke crew uit de filmgeschiedenis vormt. Samen nemen ze het op tegen een team van de meest onverschrokken criminelen in Minions: The Rise of Gru.

Deze zomer gaat ’s werelds grootste animatiefranchise terug naar het begin. We zien hoe de grootste superschurk ter wereld zijn iconische Minions ontmoet en met hen de meest verschrikkelijke crew uit de filmgeschiedenis vormt. Samen nemen ze het op tegen een team van de meest onverschrokken criminelen in Minions: The Rise of Gru. Lang voordat hij een superschurk wordt, is Gru (de voor een Oscar® genomineerde Steve Carell) een 12-jarig jongetje in een buitenwijk in 1970 die vanuit zijn kelder plannen smeedt om de wereld te veroveren. Maar dat gaat nog niet zo goed. Als de Minions, onder wie Kevin, Stuart, Bob en Otto (een nieuwe Minion met een beugel die het heel graag goed wil doen), op Gru’s pad komen bundelen de onwaarschijnlijke vrienden hun krachten. Samen bouwen ze hun eerste schurkenhol, ontwerpen ze hun eerste wapens en bereiden ze hun eerste missies voor. Als de beruchte groep superschurken de Vicious 6 hun leider lozen - de legendarische vechtsporter Wild Knuckles - gaat Gru, hun grootste fan, solliciteren om lid te worden. De Vicious 6 is helaas niet onder de indruk van de kleine wannabe. Maar ze worden woest als Gru ze te slim af is en dan wordt hij ineens de aartsvijand van het criminele topteam. Als Gru op de vlucht slaat, proberen de Minions kungfu te leren om hem te redden. Gru zelf komt tot de ontdekking dat zelfs slechteriken weleens hulp nodig hebben van vrienden.

Productiemaatschappij: Illumination Entertainment, Universal Pictures (presents)

Cast & Regisseur

Taraji P. Henson

Belle Bottom
Pierre Coffin

Kevin / Stuart / Bob / Minions
Brad Ableson

Regisseur
Kyle Balda

Regisseur
Minions: The Rise of Gru 3D poster

Nieuws over Minions: The Rise of Gru 3D