compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 29 18-7 t/m 24-7
Film van de week!
MENU

Mio fratello figlio unico

***1/20
Waardering: 3.5/5
Mogelijk schadelijk tot 12 jaarGeweldGrof taalgebruikAngst

Pitch van Mio fratello figlio unico

Elio Germano (Accio Benassi) en Riccardo Scamarcio (Manrico Benassi)

Elio Germano (Accio Benassi) en Riccardo Scamarcio (Manrico Benassi)

Delen op facebook
Mio fratello figlio unico
Nederlandse première: 31-1-2008
Frankrijk, Italië, 2007, 108 min,

Twee heel verschillende broers, de een impulsief en opvliegend, de ander knap en charismatisch, komen tegenover elkaar te staan op politiek vlak en op liefdesgebied. Samen maken ze een periode door van vechten en vluchten.

Mio fratello figlio unico trailer en bijzonderheden

De film is gebaseerd op de roman 'Il fasciocomunista' van Antonio Pennacchi uit 2003. De titel van de film is een eerbetoon aan het gelijknamige liedje van "Rino Gaetano".

Trailer van Mio fratello figlio unicoBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Mio fratello figlio unicohttps://i1.ytimg.com/vi/jnlKM7NNUC4/hqdefault.jpg2008-01-31
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Mio fratello figlio unico is de negende speelfilm van regisseur Daniele Luchetti. Actrice "Angela "Finocchiaro" werkte eerder met Luchetti voor de films: "It's Happening Tomorrow" (1988), "Il Portaborse" (1991) en "Arriva la bufera" (1993).

Recensies van Mio fratello figlio unico

Mio fratello figlio unico - Bioscopen, Tijden & Tickets

Mio fratello figlio unico in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Mio fratello figlio unico zien? Koop of huur de film hier:Twee heel verschillende broers, de een impulsief en opvliegend, de ander knap en charismatisch, komen tegenover elkaar te staan op politiek vlak en op liefdesgebied. Samen maken ze een periode door van vechten en vluchten.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Productiemaatschappij: Babe Film, Cattleya, Cinemien, Digital Records Roma, NonStop Entertainment, Studio Canal, THINKFilm, Vertigo Films, Warner Bros.

Cast & Regisseur