compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 25 23-6 t/m 29-6
Film van de week!
MENU

Mirai (NL)

***1/20
Waardering: 3.5/5
Mogelijk schadelijk tot 6 jaarAngst

Pitch van Mirai (NL)

Mirai (NL) filmstill

Mirai (NL) filmstill

Delen op facebook
Mirai (NL)
Nederlandse première: 2-5-2019
Japan, 2018, 105 min,

Mirai (Oscarnominatie Beste Animatiefilm) is een hartverwarmende animatiefilm van Mamoru Hosoda (The Girld who Leapt Through Time, The Boy and the Beast), waarin een 4-jarige jongen een magische reis maakt, dat de grenzen van tijd en ruimte overstijgt.

Mirai (NL) trailer

Trailer van Mirai (NL)Bekijk de trailer en de beste filmstills van de film Mirai (NL)https://i1.ytimg.com/vi/gAytwWqQbhA/hqdefault.jpg2019-05-02
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Mirai (NL) - Bioscopen, Tijden & Tickets

Mirai (NL) in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Mirai (NL) zien? Koop of huur de film hier:


We hebben de volgende (Dvd, blu-ray) items gevonden.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Mirai (Oscarnominatie Beste Animatiefilm) is een hartverwarmende animatiefilm van Mamoru Hosoda (The Girld who Leapt Through Time, The Boy and the Beast), waarin een 4-jarige jongen een magische reis maakt, dat de grenzen van tijd en ruimte overstijgt. Wanneer de 4-jarige Kun zijn pasgeboren zusje Mirai ontmoet, is hij in eerste instantie dolbij met haar komst. Maar als de aandacht van zijn ouders steeds meer naar Mirai gaat, voelt Kun zich al snel buitengesloten en boos. Plots ontdekt hij een magische tijdreispoort in zijn achtertuin. Hij wordt meegenomen op een avontuur door de tijd en ontmoet verschillende familieleden uit het verleden en de toekomst. Onder wie zijn zusje Mirai, die in Kun’s fantasiewereld inmiddels een tiener is en hem mee op sleeptouw neemt op een reis vol magie. Mamoru Hosoda is een grote naam in de wereld van de Japanse animatie, en waagde zich al eerder aan een magische tijdreis in The Girl Who Leapt Through Time (2006). Mirai ging in première op het Filmfestival van Cannes, en werd genomineerd voor een Oscar voor Beste Animatiefilm.

Productiemaatschappij: Dentsu (promotion partner), Kadokawa (presents), Nippon Television Network (NTV) (presents), NTT Docomo (presents), Studio Chizu (planning), Studio Chizu (presents), Studio Chizu (production), Toho (promotion partner), Video Audio Project (VAP) (promotion partner), Yomiuri Telecasting Corporation (YTV) (promotion p

Cast & Regisseur