compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 15 11-4 t/m 17-4
Film van de week!
MENU

Monster Hunter 3D

***00
Waardering: 3/5
Mogelijk schadelijk tot 16 jaarGeweld

Pitch van Monster Hunter 3D

Milla Jovovich (Artemis)

Milla Jovovich (Artemis)

Delen op facebook
Monster Hunter 3D
Nederlandse première: 3-12-2020
China, Duitsland, Japan, Verenigde Staten, 2020, 104 min,

In Monster Hunter belandt luitenant Artemis en haar trouwe team in een zandstorm die hun transporteert naar een nieuwe wereld. Ze ontdekken dreigingen en angstaanjagende monsters, die niet te stoppen zijn met hun wapens. Deze vormen ook een bedreiging voor hun eigen wereld en dan vinden ze mogelijke medestanders.

Monster Hunter 3D trailer en bijzonderheden

Speelfilm gebaseerd op de videogame van Capcom.

Trailer van Monster Hunter 3DBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Monster Hunter 3Dhttps://i1.ytimg.com/vi/b0RTabqtXHM/hqdefault.jpg2020-12-03
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Regisseur Paul W.S. Anderson regisseerde eerder "The Three Musketeers" (2011), Event Horizon (1997) en Mortal Kombat (1995). Hij werkte eerder met Milla Jovovich in de Resident Evil (2002) filmserie (tot aan Resident Evil: The Final Chapter (2016) toe). Jovovich is bekend van Hellboy (2019), Joan of Arc (1999) en The Fifth Element (1997).
Tony Jaa is bekend van de "One-bak" (2003) filmserie, Fast & Furious 7 (2015) en xXx: Return of Xander Cage (2017).
Ron Perlman heeft een carrière van meer dan vijftig jaar met filmtitels als Conan the Barbarian (2011), Hellboy (2004), The Island of Dr. Moreau (1996) en The Name of the Rose (1986).

Monster Hunter 3D - Bioscopen, Tijden & Tickets

Monster Hunter 3D in de bioscoop

Wil je Monster Hunter 3D zien? Koop of huur de film hier:Wanneer luitenant Artemis (Milla Jovovich) en haar trouwe soldaten naar een nieuwe wereld worden getransporteerd, gaan ze een wanhopige strijd aan om te overleven tegen enorme vijanden met ongelooflijke krachten.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

De nieuwe actie-thriller Monster Hunter van regisseur Paul W.S. Anderson met Milla Jovovich in de hoofdrol (beiden bekend van de Resident Evil franchise) is gebaseerd op de gelijknamige gamereeks, die wereldwijd een fenomeen is. Als een onverwachte zandstorm Captain Artemis (Milla Jovovich) en haar militaire eenheid (TI Harris, Meagan Good, Diego Boneta) transporteert naar een nieuwe wereld, ontdekken ze dat deze onbekende plek vol levensgevaarlijke dreigingen zit, waar gigantische en angstaanjagende monsters leven, die niet te stoppen zijn met hun wapens. Tijdens hun wanhopige strijd om te overleven ontmoet de eenheid de mysterieuze Hunter (Tony Jaa), die de machtige wezens telkens een stap voor weet te blijven. Artemis ontdekt dat Hunter deel uitmaakt van een team onder leiding van The Admiral (Ron Perlman). Dan worden ze geconfronteerd met een gevaar dat zo groot is dat het hun werelden zou kunnen vernietigen waardoor ze moeten samenwerken en hun unieke skills moeten combineren voor de ultieme battle.

Productiemaatschappij: Capcom Company, Constantin Film, Impact Pictures, Tencent Pictures, Toho Company

Cast & Regisseur

Nieuws over Monster Hunter 3D