compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 33 18-8 t/m 24-8
Film van de week!
MENU

My Name Is Nobody (2017)

***1/20
Waardering: 3.5/5
Mogelijk schadelijk tot 12 jaarGeweld

Pitch van My Name Is Nobody (2017)

My Name Is Nobody (2017) filmstill

My Name Is Nobody (2017) filmstill

Delen op facebook
My Name Is Nobody (2017)
Nederlandse première: 18-1-2018
Nederland, 2017, 79 min,

In een tijd waarin beroemdheid tot het hoogste goed is verheven, gaat filmmaker Denise Janzée op zoek naar een 'nobody' die op een oude klassenfoto tussen twee legendes uit de filmindustrie zit: Ennio Morricone en Sergio Leone.

My Name Is Nobody (2017) trailer en bijzonderheden

De film beleefde haar wereldpremière tijdens het International Documentary Film Festival Amsterdam (IDFA).

Trailer van My Name Is Nobody (2017)Bekijk de trailer en de beste filmstills van de film My Name Is Nobody (2017)https://i1.ytimg.com/vi/x7RBGitUQCE/hqdefault.jpg2017-11-13
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Janzée is onder meer bekend van de documentaire "Mijn moeder, de actrice Willeke van Ammelrooy". Daarnaast heeft ze als editor veel films gemonteerd, waaronder Stand van de Maan.

My Name Is Nobody (2017) - Bioscopen, Tijden & Tickets

My Name Is Nobody (2017) in de bioscoop

Wil je My Name Is Nobody (2017) zien? Koop of huur de film hier:


We hebben de volgende (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Op een Romeinse klassenfoto uit 1937 zijn twee kinderen te zien die later heel beroemd zouden worden: filmgod Sergio Leone en filmmuzieklegende Ennio Morricone. Tussen hen in zit een onbekende jongen. Regisseur Denise Janzée gaat in deze documentaire op zoek naar zijn levensverhaal.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Een zoektocht naar de mysterieuze jongen die op een klassenfoto te midden van twee iconen uit de Italiaanse cinema staat, Ennio Morricone en Sergio Leone.

Ergens in een restaurantje in Rome hangt een vergeelde klassenfoto aan de wand. Er zijn duizenden van dit soort foto’s gemaakt, maar deze is bijzonder. Twee van deze jongetjes zouden later namelijk heel beroemd worden: regisseur Sergio Leone en componist Ennio Morricone. Maar wie is dat jongetje dat toevallig tussen hen in staat? Die al zijn leven lang in de schaduw bestaat van deze twee iconen? Voor één keer staat deze John Doe in de spotlight in een zoektocht die ons voert langs het Italië met zijn markante inwoners, pleintjes en kerken én de Italiaanse cinema. Hoe is het om letterlijk naast de roem te staan?

Cast & Regisseur