compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 16 18-4 t/m 24-4
Film van de week!
MENU

My own world

Pitch van My own world

Delen op facebook
My own world
Nederland, 2020, 75 min,

Davina Michelle was druk aan het repeteren voor een uitverkochte serie concerten in AFAS Live (5000 bezoekers) toen het nieuws kwam dat door de corona-maatregelen van het voorjaar 2020 alle evenementen met meer dan 100 mensen werden afgelast. Ze besluit om in een leeg AFAS live concerten te geven met muzikanten die ook niet mogen optreden. De film is de registratie van één zo'n dag.

Bekijk bij:

My own world trailer en bijzonderheden

Concertregistratie aangevuld met documentaire-fragmenten, alles is in één keer opgenomen, middenin de corona lockdown. Titel van de film verwijst naar haar in die tijd geschreven single.

Trailer van My own worldBekijk de trailer en de beste filmstills van de film My own worldhttps://i1.ytimg.com/vi/uQYHbXW0vXU/hqdefault.jpg2020-07-02
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Regisseur Jan-Willem Schram is bekend van vele concertregistraties voor tv, zoals voor Seriuos Request.

My own world - Bioscopen, Tijden & Tickets

My own world in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je My own world zien? Koop of huur de film hier:Davina Michelle geeft vanwege de corona-maatregelen in een leeg AFAS live een concert met muzikanten die ook niet mogen toeren.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Productiemaatschappij: Pathé

Cast & Regisseur