compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 30 25-7 t/m 31-7
Film van de week!
MENU

My Sweet Monster (NL)

Mogelijk schadelijk tot 6 jaarg,a

Pitch van My Sweet Monster (NL)

My Sweet Monster (NL) filmstill

My Sweet Monster (NL) filmstill

Delen op facebook
My Sweet Monster (NL)
Nederlandse première: 13-10-2021
Russische Federatie, 2021, 99 min,

In My Sweet Monster lukt het postbode Billy om de macht te grijpen en wanneer ze Prinses Barbara wil trouwen, vlucht zij. Zij is heimelijk verliefd op Prins Edward. In het bos bevriendt ze het grote lieve monster ‘Boeman’ die de bossen beschermd. Boeman zet alles op alles om Barbara te helpen haar geliefde Prins Edward te vinden, Billy te verdrijven en orde in het rijk te herstellen.

My Sweet Monster (NL) trailer

Trailer van My Sweet Monster (NL)Bekijk de trailer en de beste filmstills van de film My Sweet Monster (NL)https://i1.ytimg.com/vi/keKPB14Bvzw/hqdefault.jpg2021-10-13
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

My Sweet Monster (NL) - Bioscopen, Tijden & Tickets

My Sweet Monster (NL) in de bioscoop

Wil je My Sweet Monster (NL) zien? Koop of huur de film hier:



Prinses Barbara vlucht het paleis uit en bevriendt het grote lieve monster ‘Boeman’ die de bossen beschermd. Boeman zet alles op alles om Barbara te helpen haar geliefde Prins Edward te vinden.



Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Stap binnen in de wonderlijke wereld van My Sweet Monster en laat je betoveren door de prachtige muziek en hartverwarmende personages!

De stoere Prinses Barbara is heimelijk verliefd op Prins Edward, die ze alleen uit brieven kent. Als de doortrapte postbode Billy zijn oog laat vallen op Barbara en haar vader onder druk zet om met haar te trouwen, vlucht de prinses geschrokken weg van het paleis. Diep in het woud sluit ze een bijzondere vriendschap met het grote lieve monster ‘Boeman’ die de bossen beschermd. Boeman zet alles op alles om Barbara te helpen Prins Edward te vinden, de kwaadaardige Billy te stoppen en het koninkrijk te redden. Stap binnen in de wonderlijke wereld van My Sweet Monster en laat je betoveren door de prachtige muziek en hartverwarmende personages!

Productiemaatschappij: CTB Film Company

Cast & Regisseur