compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 24 13-6 t/m 19-6
Film van de week!
MENU

Myanmar Diaries (EN subtitles)

Mogelijk schadelijk tot 14 jaara

Pitch van Myanmar Diaries (EN subtitles)

Myanmar Diaries (EN subtitles) filmstill

Myanmar Diaries (EN subtitles) filmstill

Delen op facebook
Myanmar Diaries (EN subtitles)
Nederlandse première: 12-5-2022
Nederland, Noorwegen, 2022, 70 min,

In Myanmar Diaries verandert het land vanaf de militaire staatsgreep op 1 februari 2021. Eerst zijn er landelijke protesten en burgerlijke ongehoorzaamheid, die beantwoord wordt met gewelddadige repressie. Duizenden vreedzame demonstranten werden opgesloten en het verzet pakt steeds vaker de wapens tegen de junta.

Myanmar Diaries (EN subtitles) trailer en bijzonderheden

De film won tijdens het Berlin International Film Festival 2022 zowel Beste Documentaire, als de Amnesty Internationale Prijs.

Trailer van Myanmar Diaries (EN subtitles)Bekijk de trailer en de beste filmstills van de film Myanmar Diaries (EN subtitles)https://i1.ytimg.com/vi/Lg08_C0G9HY/hqdefault.jpg2022-05-12
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

D film is opgebouwd uit korte films van tien jonge, anonieme Birmese filmmakers en burgerjournalisten.

Myanmar Diaries (EN subtitles) - Bioscopen, Tijden & Tickets

Myanmar Diaries (EN subtitles) in de bioscoop

Wil je Myanmar Diaries (EN subtitles) zien? Koop of huur de film hier:Korte films van tien jonge, anonieme Birmese filmmakers en burgerjournalistieke beelden die de brutaliteit van de junta en het moedige verzet vastleggen.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Een hybride documentaire film met persoonlijke verhalen over het leven onder Myanmar's wrede junta regime in de nasleep van de militaire staatsgreep van 1 februari 2021. Winnaar van de prestigieuze Berlinale Documentary Award 2022.

Myanmar Diaries is een hybride film: in een combinatie van documentaire en fictie filmen de makers het dagelijks leven in nasleep van de militaire staatsgreep in Myanmar op 1 februari 2021. Na landelijke protesten, burgerlijke ongehoorzaamheid en gewelddadige repressie - waarbij duizenden vreedzame demonstranten werden gedood of gevangengenomen - is er nu een groeiend gewapend verzet tegen de junta. De film vormt een naadloos geheel waarin een groep filmmakers creatieve manieren vindt om hun hoofdrolspelers anoniem te houden. Myanmar Diaries is een uiterst urgente film in een tijd waarin Myanmar wereldwijd bijna uit het nieuws is verdwenen. Op de Berlinale werd de film bekroond met maar liefst drie prijzen, waaronder de prestigieuze Berlinale Documentary Award.