compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 14 8-4 t/m 14-4
Film van de week!
MENU

Nadie conoce a Nadie

***1/20
Waardering: 3.8/5

Nobody Knows Anybody

Pitch

Simón, een jonge maker van kruiswoordraadsels voor een krant in Sevilla, krijgt tijdens de Heilige Week een mysterieus telefoontje waarin iemand hem het woord 'opponent' in een nog te publiceren kruiswoordraadsel opgeeft. Een bizar voorval met dodelijke afloop volgt en Simón begrijpt langzaam maar zeker dat hij in een moorddadig spel is beland.
Delen op facebook
Nadie conoce a Nadie
Spanje, 1999, 105 min,

bijzonderheden

Gebaseerd op de roman van de jonge auteur Juan Bonilla. Het zoveelste voorbeeld van excellente (genre)cinema die iedere slag met het Hollywood-formulewerk met gemak wint.

We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Eduardo Noriega speelde eerder ook in Tesis en Abre Los Ojos.

Nadie conoce a Nadie - Bioscopen, Tijden & Tickets

Nadie conoce a Nadie in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Nadie conoce a Nadie zien? Koop of huur de film hier:Een jonge maker van kruiswoordraadsels komt erachter dat hij in een moorddadig spel is beland. Het is aan hem om zijn directe omgeving als een cryptogram te ontraadselen...Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Productiemaatschappij: Canal Sur Televisión S.A., Canal+ España, D.M.V.B. Films, Maestranza Films S.L., Sociedad General de Televisión S.A. (Sogetel)