compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 02 14-1 t/m 20-1
Film van de week!
MENU

Når nettene blir lange

***1/20
Waardering: 3.3/5
Mogelijk schadelijk tot 6 jaarGeweldGrof taalgebruikAngst

Pitch

Een Noorse familie trekt naar een gehuurde chalet in de bergen om er Kerstmis te vieren. Alle kinderen zijn ondertussen al getrouwd en brengen hun families en hun honden mee. Ingrediënten voor een interessante kerst: 27 graden onder nul en een grootvader met een ernstig drankprobleem.
Delen op facebook
Når nettene blir lange
Denemarken, Noorwegen, Zweden, 2000, 102 min,

bijzonderheden

19e Dogma film. Wordt vergeleken met Festen qua verhaal. In Noorwegen werd de film zeer goed ontvangen, hoewel het bioscoopbezoek enigzins tegenviel: slechts 20.000 kaartjes werden er verkocht.

We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Mona Hoel (Noorwegen, 1960) studeerde fotografie in New York en volgde een regisseursopleiding in Stockholm. Ze debuteerde met de film "Noe beroligende" (1995) en maakte later ook "Stuperen" (1996) en "1996: Pust på meg!" (1997).

Når nettene blir lange - Bioscopen, Tijden & Tickets

Når nettene blir lange in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Når nettene blir lange zien? Koop of huur de film hier:Een Noorse familie trekt naar een chalet in de bergen om er Kerstmis te vieren.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Productiemaatschappij: Dis film