compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 21 23-5 t/m 29-5
Film van de week!
MENU

Nature on Tour: Nederland Onder Water

Voor alle leeftijden

Pitch van Nature on Tour: Nederland Onder Water

Nature on Tour: Nederland Onder Water filmstill

Nature on Tour: Nederland Onder Water filmstill

Delen op facebook
Nature on Tour: Nederland Onder Water
Nederlandse première: 12-5-2022
Nederland, 2022, 60 min,

In Nature on Tour: Nederland Onder Water wordt het rijke onderwaterfauna en flora van sloten, vaarten, kanalen, plassen, meren en rivieren getoond. Doordat het water steeds schoner wordt is voor het eerst op film te zien wie die onzichtbare onderwater Nederlanders zijn.

Nature on Tour: Nederland Onder Water trailer

Trailer van Nature on Tour: Nederland Onder WaterBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Nature on Tour: Nederland Onder Waterhttps://i1.ytimg.com/vi/WYz4NBwaJY4/hqdefault.jpg2022-03-08
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Nature on Tour: Nederland Onder Water - Bioscopen, Tijden & Tickets

Nature on Tour: Nederland Onder Water in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Nature on Tour: Nederland Onder Water zien? Koop of huur de film hier:Nederland is bijna synoniem met water. Een blik onder de waterspiegel toont aan dat onderwaterbewoners ook divers en talrijk zijn.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Ga mee op reis, bekijk ons land met nieuwe ogen! In deze film ontdekken we Nederlands meest verborgen natuur. Ontmoet verrassende onderwaterbewoners in een adembenemend mooie wereld. Dieren met karakter waarin veel parallellen te ontdekken zijn met onze eigen wereld. Kleine bewoners en grootse verhalen in een herkenbaar Nederlands decor.

Nederland en water; ze zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Onze molens, gemalen, polders en dijken zijn wereldberoemd bij toeristen. We zijn omgeven door water in een boeiend landschap van sloten, vaarten, kanalen, plassen, meren en rivieren. We adviseren de hele wereld over management van water. Maar wat weten we nu eigenlijk van de bewoners onder de waterspiegel? Nog geen 30 jaar geleden was het ondenkbaar om een onderwaterfilm te maken in Nederland. In het vervuilde troebele water was niks te zien en een groot deel van ons water was levenloos. De ergste vervuiling is inmiddels achter de rug. Zeldzame bewoners keren op spectaculaire wijze terug, schoon water bruist weer van het leven. Het tij lijkt te keren voor de onderwaternatuur. Daar mogen we trots op zijn! In deze verwonderde natuurfilm zien we hoofdrolspelers die normaliter verborgen voor ons zijn, omdat ze onder water leven. We maken een ontdekkingsreis door rivieren, sloten en beken. Ontmoet verrassende onderwaterbewoners in een adembenemend mooie wereld. Kleine bewoners en grootse verhalen in een herkenbaar Nederlands decor.

Productiemaatschappij: Ispida Wildlife Productions (IWP)

Cast & Regisseur