compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 24 13-6 t/m 19-6
Film van de week!
MENU

Nice Ladies

Mogelijk schadelijk tot 12 jaarDiscriminatie

Pitch

Een team Oekraïense cheerleaders op leeftijd houdt vast aan hun vriendschap terwijl ze elk op hun eigen manier met het trauma van de oorlog omgaan.
Delen op facebook
Nice Ladies
Nederlandse première: 13-6-2024
Nederland, 2024, 92 min,

Nice Ladies trailer

Trailer van Nice LadiesBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Nice Ladieshttps://i1.ytimg.com/vi/qlpQsDewqLI/hqdefault.jpg2024-04-09
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Nice Ladies - Bioscopen, Tijden & Tickets

Nice Ladies in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.
Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.


Synopsis distributeur

De escalatie van de oorlog van Rusland tegen Oekraïne stelt de schijnbaar onbreekbare band van een aanstekelijk cheerleadingteam van 50-plussers genaamd ‘Nice Ladies’ op de proef. Ze staan voor onmogelijke keuzes tussen moederland en grootmoederschap, en tussen blijven en vluchten. Teamlid Sveta vlucht met haar familie naar Nederland, terwijl aanvoerder Valia en coach Nadia achterblijven in de herhaaldelijk gebombardeerde stad Kharkiv. Het team is uit elkaar gerukt en ondanks de terreur, het verdriet en de pijn van Sveta’s survivor’s guilt proberen de ladies contact te houden om de hoop niet te verliezen. Is het team in staat om te herenigen, hun zusterschap te redden en om een gemeenschappelijke taal te vinden ondanks de groeiende littekens van de oorlog?

Productiemaatschappij: Labyrint Film, Tabor Productions

Cast & Regisseur