compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 47 24-11 t/m 30-11
Film van de week!
MENU

Nick Jr Herfstbios

speciaal programma

Pitch

De Nick Jr Herfstbios zie je bij Pathé met afleveringen van Blaze, Blues Clues & You en Paw Patrol.
Delen op facebook
Nick Jr Herfstbios
2021,

bijzonderheden

Blaze
Starla's Wilde Westen-verjaardag Starla's verjaardagsfeestje in het wilde westen komt in de problemen wanneer haar taart wordt weggesleept door een op hol geslagen trein. Kunnen zij, Blaze en AJ ingrijpen en de taart redden voordat het te laat is?

Blues Clues & You
Blues Clues – Het mysterie van de vermiste taarten De taarten van Meneer Zout zijn vermist! Waar zijn de taarten gebleven?! In deze spannende aflevering zijn we detectives en spelen we Blue's Clues om de vermiste taarten te vinden. Tijdens dit myserieuze onderzoek verzamelen Josh, Blue en jij onderweg bewijzen. Help jij mee het mysterie van de taarten op te lossen?

PAW Patrol
Pups tegen een neon Humdinger Burgemeester Humdinger probeert met een opvallend neon licht bord toeristen naar het Boerengat te lokken, om daar sterren te gaan kijken. Door dit bord is de stroom uitgevallen in de stad, dus de Paw Patrols moeten in actie komen! De Paw Patrols moeten er voor zorgen dat het neon bord uitgaat en de stad weer veilig wordt. Zal het hun lukken?

Pups redden een koninklijk schilderij Francois schildert een portret van de Prinses van Blaffenburcht. Even later is het schilderij gestolen! Sweetie probeert het schilderij te vervangen door een van haarzelf. Wanneer de Paw Patrols aankomen vlucht Sweetie met het echte schilderij van de Prinses van Blaffenburcht. De achtervolging begint! Zullen de Paw Patrols haar optijd kunnen stoppen?

We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.