compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 16 18-4 t/m 24-4
Film van de week!
MENU

Night Of The Kings (EN subtitles)

***00
Waardering: 3/5
Mogelijk schadelijk tot 12 jaarGeweldDiscriminatieAngst

Pitch van Night Of The Kings (EN subtitles)

Steve Tientcheu (Barbe Noire (Blackbeard))

Steve Tientcheu (Barbe Noire (Blackbeard))

Delen op facebook
Night Of The Kings (EN subtitles)
Nederlandse première: 8-7-2021
Canada, Frankrijk, Senegal, 2020, 93 min,

In Night of the Kings wordt een jonge man naar "La Maca" verbannen, een gevangenis in Ivoorkust diep in de jungle. De gevangenen maken daar de dienst uit en kennen een traditie dat bij een maansverduistering een nieuweling — Roman — hun moet bekoren met een verhaal of met de dood bekopen. De enige die hem kan helpen is de oude 'baas;, maar zijn positie staat op wankelen door zijn ziekte. Niet gerust begint Roman aan het verhaal van een koning bandiet.

Night Of The Kings (EN subtitles) trailer en bijzonderheden

Officiële inzending van Ivoorkust voor de categorie 'Best International Feature Film' van de 93e Academy Awards (Oscars).
Gekozen tot Beste Buitenlandse Film tijdens de African-American Film Critics Association (AAFCA) 2021, de Black Reel Awards 2021 en de Black Film Critics Circle Awards 2021

Trailer van Night Of The Kings (EN subtitles)Bekijk de trailer en de beste filmstills van de film Night Of The Kings (EN subtitles)https://i1.ytimg.com/vi/Gyx3k9wdQ5s/hqdefault.jpg2021-07-08
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Regisseur Philippe Lacôte groeide op in Abidjan en was eerst radioverslaggever, hij maakte zeer narratieve korte films en experimenteerde met documentaires in de ik-vorm, zijn eerste lange speelfilm Run (2014) is ook een mengvorm van deze twee benaderingen.

Night Of The Kings (EN subtitles) - Bioscopen, Tijden & Tickets

Night Of The Kings (EN subtitles) in de bioscoop

Wil je Night Of The Kings (EN subtitles) zien? Koop of huur de film hier:



Een jonge man wordt naar een gevangenis in Ivoorkust diep in de wildernis. De gevangenen maken daar de dienst uit en als nieuweling moet hij hun bekoren bekoren met een verhaal gedurende de nacht of met de dood bekopen.



Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Een jongeman wordt naar La Maca verbannen, een gevangenis diep in het Ivoriaanse woud. Volgens traditie moet hij bij de eerste maansverduistering als nieuweling een nacht lang de andere gevangenen vermaken met een verhaal. Wanneer ze niet tot zonsopgang aan zijn lippen hangen, moet hij het bekopen met de dood. Nerveus begint hij aan het verhaal van de legendarische bandiet Zama King.

Productiemaatschappij: Banshee Films, Peripheria Productions, Wassakara Productions, Yennenga Productions

Cast & Regisseur

Jean Cyrille Digbeu

Demi-Fou (Half-Mad)
Steve Tientcheu

Barbe Noire (Blackbeard)