compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 15 11-4 t/m 17-4
Film van de week!
MENU

Niks vreemds aan

Mogelijk schadelijk tot 12 jaarSeksGrof taalgebruik

Pitch van Niks vreemds aan

Frederik Brom (Xander) en Ilse Warringa (Suus)

Frederik Brom (Xander) en Ilse Warringa (Suus)

Delen op facebook
Niks vreemds aan
Nederlandse première: 19-8-2021
Nederland, 2021, 87 min,

In Niks vreemds aan zijn twee stellen op zoek naar meer passie en besluiten in een opwelling te gaan 'experimenteren'. Het loopt anders dan zij verwachten en niets is meer zoals het was, maar ook het leven van hun buurvrouw Lot verandert drastisch.

Bekijk bij:

meJanevideoland

Niks vreemds aan trailer en bijzonderheden

Een bewerking van de Letse film Swingersi (2020).

De Nederlandse regisseur Stephan Brenninkmeijer maakte eerder de psychologische thriller Swingers (2002), die matig presteerde aan de kassa door een boycot van een bioscoopketen, maar die in het buitenland en online bijzonder succesvol was.

Trailer van Niks vreemds aanBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Niks vreemds aanhttps://i1.ytimg.com/vi/DMb69cdDLGk/hqdefault.jpg2021-06-04
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Regisseur Andrejs Ekis maakte eerder de film Swingersi (2020) waar de film op gebaseerd is.
Nienke Römer schreef eerder scenario's voor De Expeditie van Familie Vos (2020), Op gepaste afstand (2020), Oh Baby (2017), Soof: Een Nieuw Begin (2017) en Hartenstrijd (2016).
Ilse Warringa is bekend van De Piraten van Hiernaast (2020), Kruimeltje en de Strijd om de Goudmijn (2020), De Film van Dylan Haegens (2018) en Onze Jongens (2016).
Loek Peters speelde eerder in Penoza: The Final Chapter (2019), Storm: Letters van Vuur (2017), Rokjesdag (2016), Bloed, Zweet & Tranen (2015), Oorlogsgeheimen (2014) en Mannenharten (2013).
Frederik Brom speelde eerder de hunk in Zwaar Verliefd! 2 (2020), Mannen van Mars (2018) en Chez nous (2013).
Peggy Vrijens was te zien in Porselein (2019) en All You Need Is Love (2018).
Tina de Bruin speelde in Huisvrouwen bestaan niet 2 (2019), Taal is zeg maar echt mijn ding (2018) en Chez nous (2013).
Juvat Westendorp speelde eerder in de succesvolle romkoms Casanova's (2020), Onze Jongens in Miami (2020) en Tuintje in mijn Hart (2017).

Niks vreemds aan - Bioscopen, Tijden & Tickets

Niks vreemds aan in de bioscoop

Wil je Niks vreemds aan zien? Koop of huur de film hier:


meJane videoland

Twee stellen besluiten in een opwelling te gaan 'experimenteren', maar het loopt anders dan zij verwachten en niets is meer zoals het was.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Een avondje passie of een knappe, naakte man op je balkon, Niks Vreemds Aan, toch? Een hilarische, pikante komedie over onverwachte ontmoetingen in een zoektocht naar meer passie in de levens en relaties van zes totaal verschillende mensen.

Een avondje passie of een knappe, naakte man op je balkon, Niks Vreemds Aan, toch? Een hilarische, pikante komedie over onverwachte ontmoetingen in een zoektocht naar meer passie in de levens en relaties van zes totaal verschillende mensen. Suus (Ilse Warringa) houdt van haar ietwat doorsnee leven en van haar man Mats (Loek Peters), maar weet donders goed dat het vuur in haar huwelijk al een tijdje gedoofd is. In een dappere poging om de passie te doen herleven, meldt ze hen in een spontane opwelling aan voor een swingers-app. Te druk met het schrijven van zijn nieuwe boek, stemt Mats gedachteloos in, zich niet bewust van hetgeen hem eigenlijk gevraagd werd. Maar wanneer Xander (Frederik Brom) en Daniëlle (Peggy Vrijens) op de stoep staan, wordt het allemaal wel heel echt. Xander is blij met zichzelf en met zijn aantrekkelijke vriendin Daniëlle, maar hij houdt van spanning en speelt met het idee om een keer te swingen. Daniëlle is daarentegen minder enthousiast, toch weet Xander haar te overtuigen om het swingen eenmalig een kans te geven. In hetzelfde appartementencomplex woont Lot (Tina de Bruin). Lot is al heel lang single. Andere mensen bestempelen dat misschien als ‘te lang’, maar Lot is happy just the way it is. Ja oké, ze heeft een kat, maar dat hoort er volgens haarzelf nou eenmaal bij als je een single vrouw van midden 40 bent. Natuurlijk wil ze ook wel eens daten, het komt er alleen nooit van. Totdat er op een avond ineens een naakte man op haar balkon staat; Ilias (Juvat Westendorp). Hij heeft zo zijn ondoorgrondelijke charmante maniertjes in de omgang met vrouwen. Hoewel Lot in eerste instantie niks van hem moet weten, beginnen ook haar knieën te knikken van deze woest aantrekkelijke man.

Productiemaatschappij: 2CFilm

Nieuws over Niks vreemds aan