compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 16 18-4 t/m 24-4
WEB | mobiel
MENU
Home > Films > Nina

Nina

***1/20
Waardering: 3.5/5
Niet voor personen jonger dan 16 jaar

drama, filmhuis, romantiek

Pitch van Nina
Nina: Julia Kijowska (Nina) en Eliza Rycembel (Magda)
Nina: Julia Kijowska (Nina) en Eliza Rycembel (Magda)
Nina en haar man gaan op zoek naar een draagmoeder. Nina ontdekt dat zij gevoelens voor de kandidate draagmoeder Magda ontwikkelt.
Delen op facebook
Nina
Nederlandse première: 16-8-2018
Polen, 2018, 130 min,
trailer en bijzonderheden over Nina
Het kunstwerk van de Poolse kunstenares Natalia Ba¿owska, 'Birth Place', speelt een belangrijke rol in de film. Deze kunstinstallatie, die een duidelijke verwijzing is nar een baarmoeder, is een plek die je kunt betreden en in kunt liggen en ontsressen.
Aanloop van Nina
Debuutfilm van regisseur Olga Chajdas, die eerder de VPRO Big screen Award won op het International Film Festival Rotterdam 2018.
BioscoopAgenda van Nina

Nina in de bioscoop

Wil je Nina zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


We hebben de volgende 50 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


In een poging om hun huwelijk op te vrolijken besluit Nina en haar man op zoek te gaan naar een draagmoeder. Nina ontdekt dat zij gevoelens ontwikkelt voor de aanstaande draagmoeder.Meer films op DVD / BR

DVD algemeen
Synopsis distributeur
Na twintig jaar zit het huwelijk van Nina en Wojtek op een dood spoor, deels omdat ze geen kinderen kunnen krijgen. Als ze een jonge vrouw, Magda, leren kennen, proberen ze haar over te halen draagmoeder te worden van hun kind, maar de situatie wordt ingewikkeld als Nina zich plotseling tot Magda voelt aangetrokken. Nina, het debuut van de talentvolle Olga Chajdas won de VPRO Big screen Award op International Film Festival Rotterdam 2018