compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 22 1-6 t/m 7-6
MENU

Nina

***1/20
Waardering: 3.5/5
Mogelijk schadelijk tot 16 jaar

Pitch van Nina

Nina en haar man gaan op zoek naar een draagmoeder. Nina ontdekt dat zij gevoelens voor de kandidate draagmoeder Magda ontwikkelt.


Delen op facebook
Nina
Nederlandse première: 16-8-2018
Polen, 2018, 130 min,

Bekijk bij:

Nina trailer en bijzonderheden

Het kunstwerk van de Poolse kunstenares Natalia Ba¿owska, 'Birth Place', speelt een belangrijke rol in de film. Deze kunstinstallatie, die een duidelijke verwijzing is nar een baarmoeder, is een plek die je kunt betreden en in kunt liggen en ontsressen.

Trailer van NinaBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Ninahttps://i1.ytimg.com/vi/DA_O_b2I3MI/hqdefault.jpg2018-07-30
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Debuutfilm van regisseur Olga Chajdas, die eerder de VPRO Big screen Award won op het International Film Festival Rotterdam 2018.

Nina - Bioscopen, Tijden & Tickets

Nina in de bioscoop

Synopsis distributeur

Na twintig jaar zit het huwelijk van Nina en Wojtek op een dood spoor, deels omdat ze geen kinderen kunnen krijgen. Als ze een jonge vrouw, Magda, leren kennen, proberen ze haar over te halen draagmoeder te worden van hun kind, maar de situatie wordt ingewikkeld als Nina zich plotseling tot Magda voelt aangetrokken. Nina, het debuut van de talentvolle Olga Chajdas won de VPRO Big screen Award op International Film Festival Rotterdam 2018