compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 15 11-4 t/m 17-4
Film van de week!
MENU

No Time to Die 4D

James Bond #25

Mogelijk schadelijk tot 12 jaarGeweldGrof taalgebruikAngst

Pitch van No Time to Die 4D

Rami Malek (Safin)

Rami Malek (Safin)

Delen op facebook
No Time to Die 4D
Nederlandse première: 30-9-2021
Verenigd Koninkrijk, Verenigde Staten, 2020, 163 min,

In No Time To Die heeft Bond zijn actieve dienst verlaten en geniet hij van een rustig leven in Jamaica. Wanneer een wetenschapper gekidnapt wordt, wordt Bond teruggehaald. De missie om de wetenschapper te redden ontaardt in een echte 007-missie wanneer Bond op het spoor komt van een mysterieuze schurk gewapend met gevaarlijke nieuwe technologie.

No Time to Die 4D trailer en bijzonderheden

De 25e James Bond. De eerste die gefilmd is met een IMAX-camera en 65mm Panavision. Cary Fukunaga is de eerste Amerikaanse regisseur van een Bond-film, oorspronkelijk was Danny Boyle aan het project verbonden.
Daniel Craig zelf schoof de Cubaanse actrice Ana de Armas naar voren voor de rol van Paloma, na met haar gewerkt te hebben in Knives Out (2019).
Naar alle waarschijnlijkheid de eerste niet op een boek van Ian Fleming gebaseerde Bond-film. De terugkeer naar Jamaica en het feit dat Bond daar van zijn pensioen geniet is een hommage aan Ian Fleming, die na zijn pensioen van de geheime dienst daar de Bond-romans schreef, waarvan de eerste zich afspeelt in Jamaica.

Trailer van No Time to Die 4DBekijk de trailer en de beste filmstills van de film No Time to Die 4Dhttps://i1.ytimg.com/vi/yQVtJt4wRuo/hqdefault.jpg2021-09-30
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Daniel Craig speelde vier keer eerder James Bond in Casino Royale (2006), Quantum of Solace (2008), Skyfall (2012) en Spectre (2015), Roger Moore en Sean Connery speelden de rol zeven keer.
Regisseur Cary Joji Fukunaga Beasts of No Nation (2015), Jane Eyre (2011) en "Sin Nombre" (2009), als ook voor het scenario van It (2017).

No Time to Die 4D - Bioscopen, Tijden & Tickets

No Time to Die 4D in de bioscoop

Wil je No Time to Die 4D zien? Koop of huur de film hier:James Bond (Daniel Craig) wordt uit inactieve dienst gehaald om een gekidnapte wetenschapper te redden. Zijn missie ontaardt al snel in een echte 007-missie.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

In de 25e James Bond-film No Time to Die heeft James Bond zijn turbulente leven als geheim agent achter zich gelaten en leidt hij een rustig bestaan op Jamaica. Dit wordt abrupt onderbroken wanneer zijn oude vriend en CIA agent Felix Leiter hem vraagt om een ontvoerde wetenschapper te helpen bevrijden. Deze missie blijkt verraderlijker dan gedacht en brengt Bond op het spoor van een mysterieuze schurk die gewapend is met levensgevaarlijke nieuwe technologie. In No Time to Die keert Daniel Craig terug voor zijn vijfde film als Ian Flemings James Bond 007. De cast bestaat verder uit Rami Malek, Léa Seydoux, Lashana Lynch, Ben Whishaw, Naomie Harris, Billy Magnussen, Ana de Armas, Rory Kinnear, David Dencik, Dali Benssalah, Jeffrey Wright en Ralph Fiennes. Deze co-productie van Albert R. Broccoli’s EON Productions, Metro Goldwyn Mayer Studios (MGM) en Universal Pictures International is geregisseerd door Cary Joji Fukunaga (Beasts of No Nation, True Detective). Het scenario is geschreven door Neal Purvis & Robert Wade (Spectre, Skyfall), Cary Joji Fukunaga, Scott Z. Burns (Contagion, The Bourne Ultimatum) en Phoebe Waller-Bridge (Killing Eve, Fleabag).

Productiemaatschappij: Danjaq, Eon, Metro-Goldwyn-Mayer (MGM), Universal Pictures

Cast & Regisseur

Nieuws over No Time to Die 4D