compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 39 28-9 t/m 4-10
Film van de week!
MENU

NT Live: Straight Line Crazy

Pitch

In NT Live: Straight Line Crazy exploiteerde Robert Moses veertig ononderbroken jaren de arbeiders door een mix van charme en intimidatie.

Aanvankelijk gemotiveerd door een vastberadenheid om het leven van de arbeiders van New York City te verbeteren, creëerde hij parken, bruggen en 927 mijl snelweg om de mensen met het buitenleven te verbinden. De democratie staat onder druk in het licht van zijn charismatische overtuiging, geconfronteerd met weerstand van protestgroepen die campagne voeren voor een heel ander idee van wat de stad zou moeten worden.
Delen op facebook
NT Live: Straight Line Crazy
2022, 150 min,

bijzonderheden

Nicholas Hytner, live uitgezonden door streamingdienst National Theatre Live vanuit het Bridge Theatre in Londen, regisseert dit opwindende nieuwe toneelstuk.

We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

NT Live: Straight Line Crazy - Bioscopen, Tijden & Tickets

NT Live: Straight Line Crazy in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je NT Live: Straight Line Crazy zien? Koop of huur de film hier:De machtigste man in New York, een meester-manipulator wiens nalatenschap de stad voor altijd veranderde.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Cast & Regisseur