compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 02 14-1 t/m 20-1
Film van de week!
MENU

Nunavut (Episode 11-13)

Our Land

Pitch

Dertiendelige serie waarin alle aspecten van het traditionele en moderne bestaan van de Inuit op Baffin Island in het uiterste Noorden van Canada worden belicht. Van de lente van 1945 tot de Kerst van 1946 zoemt Kunuk in op het leven van vijf families.
Delen op facebook
Nunavut (Episode 11-13)
1995, 90 min,

bijzonderheden

Episode 11 (Tuktuliaq): De herfst valt vroeg in en het weer wordt al kouder. Meren zijn bevroren en het zee-ijs wordt elke dag dikker.
Episode 12 (Unaaq): De thee pruttelt op de zeehond-lampen, kinderen spelen op de bedden met karibouhuiden. Grootmoeder vertelt verhalen van vroeger.
Episode 13 (Quviasuvik): Kerst, 1946. Met veel vlees en met warme beschutting tegen de snerpende koude is het een heerlijke tijd voor feesten en verhalen.

We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Zacharias Kunuk (1957, Igloolik) is beeldhouwer en filmmaker. Hij is mede-oprichter en president van Igloolik Isuma Productions, waarvoor hij diverse korte films en documentaires maakte. Atanarjuat, the Fast Runner is zijn eerste lange speelfilm.

Nunavut (Episode 11-13) - Bioscopen, Tijden & Tickets

Nunavut (Episode 11-13) in de bioscoop

Wil je Nunavut (Episode 11-13) zien? Koop of huur de film hier:Dertiendelige serie, waarin alle aspecten van het bestaan van de Inuit in het uiterste Noorden van Canada worden belicht.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series