compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 28 11-7 t/m 17-7
Film van de week!
MENU

Ogród Luizy

Pitch

Luizy ziet sprookjesfiguren en zit daarom in een psychiatrische inrichting. Ze sluit er een vriendschap met de gangster Fabian, die gek verklaard wil worden, zodat hij zonder risico een moordopdracht kan uitvoeren. De vriendschap groeit uit naar liefde, maar niet zonder obstakels.
Delen op facebook
Ogród Luizy
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Ogród Luizy - Bioscopen, Tijden & Tickets

Ogród Luizy in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Ogród Luizy zien? Koop of huur de film hier:Luizy ziet sprookjesfiguren en zit daarom in een psychiatrische inrichting. Ze sluit er een vriendschap met de gangster Fabian, die gek verklaard wil worden, zodat hij zonder risico een moordopdracht kan uitvoeren. De vriendschap groeit uit naar liefde, maar niet zonder obstakels.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Productiemaatschappij: Fundacja Film Polski, PISF, Studio Filmowe Oko, Studio Filmowe Perspektywa, Studio Filmowe Zebra, Wytwórnia Filmów Dokumentalnych i Fabula, Zespol Filmowy "Kadr", Zespol Filmowy "Tor"

Cast & Regisseur

Wladyslaw Kowalski

Lawyer Frankowski 'Kaleka'
Kinga Preis

Anna Swiatek
Leslaw Zurek

Di Caprio
Witold Wielinski

Lawyer Jacek Grzelakowski