compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 19 13-5 t/m 19-5
Film van de week!
MENU

On Body and Soul

****0
Waardering: 4/5
Mogelijk schadelijk tot 12 jaarGrof taalgebruikAngst

Pitch van On Body and Soul

Delen op facebook
On Body and Soul
Nederlandse première: 14-12-2017
Hongarije, 2017, 116 min,

Mária werkt in het slachthuis maar valt buiten de boot omdat ze Asperger heeft. De enige die toenadering zoekt is haar gehandicapte baas Endre, die zich niet alleen in Mária herkent, maar ook dezelfde dromen blijkt te hebben.

Bekijk bij:

Cinemember

On Body and Soul trailer en bijzonderheden

A Teströl és Lélekröl won de Sydney Film Prize in 2017.

Trailer van On Body and SoulBekijk de trailer en de beste filmstills van de film On Body and Soulhttps://i1.ytimg.com/vi/lQOyX1x3OQc/hqdefault.jpg2017-12-14
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Dit is de eerste speelfilm van de Hongaarse regisseuse Ildiko Enyedi in 18 jaar. Haar laatste speelfilm was Simon Magus uit 1999.

On Body and Soul - Bioscopen, Tijden & Tickets

On Body and Soul in de bioscoop

Wil je On Body and Soul zien? Koop of huur de film hier:


Cinemember

We hebben de volgende (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Mária werkt in het slachthuis, maar valt buiten de boot omdat ze Asperger heeft. De enige die toenadering zoekt is haar gehandicapte baas Endre, die zich niet alleen in Mária herkent, maar ook dezelfde dromen blijkt te hebben.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

De introverte Mária is nog maar net begonnen met werken in een abattoir als de nieuwe kwaliteitscontroleur, als het geroddel onder haar collega’s al begint. Mária gedraagt zich opvallend anders. Ze zit tijdens de lunch altijd alleen in stilte, ze neemt haar werk extreem serieus en houdt zich strikt aan de regels. Haar wereld is er een die bestaat uit cijfers en gegevens die in haar geheugen geprent staan. De enige op werk die toenadering zoekt is haar baas Endre. Ondanks de gesloten karakters van beiden leren ze elkaar steeds beter kennen en ontdekken ze per toeval ’s nachts hetzelfde te dromen. Ze zijn met stomheid geslagen. Hun relatie en de manier waarop ze in het leven staan verandert, als ze overdag hun dromen samen na beginnen te spelen.

Productiemaatschappij: Hungarian National Film Fund, Inforg-M&M Film Kft., Postoffice Films

Cast & Regisseur