compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 30 29-7 t/m 4-8
Film van de week!
MENU

Onder het Maaiveld

Pitch

Al het leven begint onder de grond.
Delen op facebook
Onder het Maaiveld
Nederlandse première: 25-8-2022
Nederland, 2021, 75 min,

Onder het Maaiveld trailer

Trailer van Onder het MaaiveldBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Onder het Maaiveldhttps://i1.ytimg.com/vi/KtCWK8xQUVI/hqdefault.jpg2021-05-18
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Onder het Maaiveld - Bioscopen, Tijden & Tickets

Onder het Maaiveld in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Synopsis distributeur

De film vertelt het verhaal en de ontwikkeling van een optimistisch groep personen die op een klein stukje grond aan de slag gaan met het realiseren van hun droom. Centraal menskarakter is Marc van Will. Hij leeft en werkt op en om een rommelig erf, onder de rook van de grote stad, waar het omgaan met de natuur stukje bij beetje aan het veranderen is. Op het erf woont en werkt hij samen met een aantal andere kleurrijke personages. We volgen hun ontdekkingen vanuit het perspectief van het microniveau van dit erf en leggen van daaruit via de bodem, het ondergrondse leven is, een verbinding met personen, gebeurtenissen en ontwikkelingen op macroniveau. De bodem is naast de bovengronds actieve groep mensen een net zo belangrijk ‘karakter’. Zo kunnen we met de verbinding van boven- en ondergronds de kijker de ogen te openen voor de fascinerende wereld die zich onder onze voeten bevindt.

Cast & Regisseur

Mark Verkerk

Regisseur