compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 46 14-11 t/m 20-11
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > Only You

Only You

***1/20
Waardering: 3.5/5
Niet voor kinderen jonger dan 12 jaarSeksGrof taalgebruik

drama, romantiek

Pitch van Only You
Josh O'Connor (Jake) en Laia Costa (Elena Aldana)
Josh O'Connor (Jake) en Laia Costa (Elena Aldana)
Delen op facebook
Only You
Nederlandse première: 15-8-2019
Groot-Brittannië, 2018, 119 min,
Glasgow. Per toeval ontmoeten Elena en Jake elkaar op nieuwjaarsavond, wanneer beiden dezelfde taxi willen nemen. Nadat ze besloten de taxi te delen, starten ze een gepassioneerde relatie. Wanneer zij kinderen willen, blijkt dit moeilijker dan ze anticipeerden.
Only You trailer en bijzonderheden
Debuut-speelfilm van regisseur en scenarist Harry Wootliff, zij viel al eerder op door korte films, waarvan "Nits" (2004) genomineerd werd voor een BAFTA en Beste Korte Film won tijdens het London Film Festival (2004).
Aanloop
Acteur Josh O'Connor is bekend van zijn God's Own Country (2017) en van de tv-serie Peaky Blinders (2014).
De Spaanse actrice Laia Costa is een rijzende Europese ster, ze speelde eerder in "Newness" (2017) en Victoria (2015), voor die laatste film won ze de Lola voor Beste Actrice — belangrijkste award van de Duitse Cinema Akademie, won ook Beste Actrice Gaudi Award door de Catalaanse Cinema Akademie en ze was genomineerd voor Beste Europese Actrice tijdens de European Film Awards.
Only You - Bioscopen, Tijden & Tickets

Only You in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.


Synopsis distributeur
Een romantisch, sexy en eigentijds verhaal over de strijd om verliefd te blijven, wanneer het leven je niet altijd geeft wat je verlangt.
Na een one-night stand op Oudejaarsavond worden Jake (Josh O’Connor) en Elena (Laia Costa) al snel stapelverliefd op elkaar.
Ondanks hun leeftijdsverschil besluiten ze na een paar weken te gaan samenwonen en willen ze samen een kind op de wereld zetten.
Maar dat loopt niet zoals verwacht. De druk neemt toe en het idee van een gezin dreigt hun liefde voor elkaar te overschaduwen.
Blijken hun overweldigende aantrekkingskracht en chemie genoeg als het echt moeilijk wordt?