Deze website maakt gebruik van cookies
AKKOORD  Lees meer
compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 08 22-2 t/m 28-2
WEB | mobiel
MENU
Home > Films > Ôtez-moi d'un doute

Ôtez-moi d'un doute

***1/20
Waardering: 3.5/5
Afgeraden voor kinderen jonger dan 9 jaarGrof taalgebruikAngst

filmhuis, komedie

Pitch van Ôtez-moi d'un doute
Ôtez-moi d'un doute: François Damiens (Erwan) en André Wilms
Ôtez-moi d'un doute: François Damiens (Erwan) en André Wilms
Ôtez-moi d'un doute
Nederlandse première: 11-1-2018
België, Frankrijk, 2017, 95 min,
Erwan is een weduwnaar van 45 die erachter komt dat de man die hij kent als zijn vader zijn vader niet is. Als hij op zoek gaat naar zijn echte biologische vader maakt hij kennis met een excentrieke oude man. Ook komt hij in contact met de ongrijpbare Anna.
Genoeg van reclame? Klik hier!
trailer en bijzonderheden over Ôtez-moi d'un doute
De Franse titel Ôtez-moi d'un doute laat zich vertalen als 'haal mijn twijfel weg'.
Aanloop van Ôtez-moi d'un doute
François Damiens speelt hier de rol van Erwan. Eerder was hij te zien in La famille Bélier als de vader van het gezin.
BioscoopAgenda van Ôtez-moi d'un doute

Ôtez-moi d'un doute in de bioscoop

Genoeg van reclame? Klik hier!
Synopsis distributeur
De Franse komedie Ôtez-moi d'un doute (Just To Be Sure) met Cécile de France (o.a. Le gamin au vélo en Francois Damiens (o.a. La famille Bélier) stelt de vraag of je je eigen ouders kunt kiezen.

De Franse komedie Ôtez-moi d'un doute (Just To Be Sure) met Cécile de France (o.a. Le Gamin au Velo) en Francois Damiens (o.a. La famille Bélier) stelt de vraag of je je eigen ouders kunt kiezen. Nee toch? Of juist wel? Op een charmante en lichte toon weet regisseur Carine Tardieu ingewikkelde onderwerpen met betrekking tot liefde, vriendschap en familie aan te snijden.

Ôtez-moi d'un doute was de grote publieksfavoriet op Film by the Sea en een verrassend bioscoopsucces in Frankrijk en België. De film vraagt zich op innemende wijze af wat familie en vaderschap betekenen. De 45-jarige Franse weduwnaar Erwan is geschokt wanneer hij erachter komt dat de man die hem heeft opgevoed niet zijn biologische vader is. Hij begint een zoektocht en vindt Joseph, een excentrieke oude man met wie hij al snel een band vormt. Precies op het moment dat er weer rust in zijn leven terug lijkt te keren, komt hij de ongrijpbare en aantrekkelijke Anna tegen. Daarnaast heeft hij heel wat te stellen met zijn dochter die zwanger is en weigert om uit te zoeken wie de vader van haar kind is.