compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 29 18-7 t/m 24-7
Film van de week!
MENU

Other, Like Me

Pitch

In Other, Like Me ontstaat aan het begin van de jaren '70 een groep van autodidacten die onder de naam Coum Transmissions allerlei 'happenings' gingen organiseren wat een mix van muziek, performance art vermengt met seks. De leden Genesis P-Orridge en Cosey Fanni Tutti vielen het meest op en starten de visionaire noiseband Throbbing Gristle, de grondleggers van industriële muziek.

en Throbbing Gristle
Delen op facebook
Other, Like Me
Verenigd Koninkrijk, 2020, 82 min,

Other, Like Me trailer en bijzonderheden

Winnaar publieksprijs tijdens het Chicago Underground Film Festival 2021.
Aan de hand van originele interviews en zeldzaam archiefmateriaal wordt het beeld van het collectief uit HUll 'Coum Transmissions' en de latere 'Throbbing Gristle' gereconstrueerd.

Trailer van Other, Like MeBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Other, Like Mehttps://i1.ytimg.com/vi/i3cyQd6y2xU/hqdefault.jpg2022-06-17
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Frontvrouw van Noiseband Throbbing Gristle Cosey Fanni Tutti speelde in pornografische films ('75-'81) en mengde tijdens performances seks en zelf-mutilatie elemeneten toe aan hun shows.

Other, Like Me - Bioscopen, Tijden & Tickets

Other, Like Me in de bioscoop

Wil je Other, Like Me zien? Koop of huur de film hier:Portert van de post-punk muzikale projecten Coum Transmissions en Throbbing Gristle.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Productiemaatschappij: BBC, Virtual Post (Co-Producer), Willow Glen Films