compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 26 30-6 t/m 6-7
Film van de week!
MENU

Pacific Rim: Uprising 3D

***1/20
Waardering: 3.3/5

Rise up

Mogelijk schadelijk tot 12 jaarGeweldGrof taalgebruik

Pitch van Pacific Rim: Uprising 3D

John Boyega (Jake Pentecost) en Scott Eastwood (Nate Lambert)

John Boyega (Jake Pentecost) en Scott Eastwood (Nate Lambert)

Delen op facebook
Pacific Rim: Uprising 3D
Nederlandse première: 22-3-2018
Verenigde Staten, 2018, 111 min,

Jake Pentecost moet in de voetstappen van zijn gedode vader treden als de gevreesde zeemonsters terugkeren. Hij voert een nieuwe generatie piloten aan die in kolossale Jaeger-robots de monsters moeten verslaan.

Pacific Rim: Uprising 3D trailer en bijzonderheden

Speelfilm-regiedebuut van Steven S. DeKnight.

Trailer van Pacific Rim: Uprising 3DBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Pacific Rim: Uprising 3Dhttps://i1.ytimg.com/vi/RDDjLd8JOWo/hqdefault.jpg2018-03-22
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

John Boyega is onder meer bekend van "Star Wars: Episode VII - The Force Awakens".

Pacific Rim: Uprising 3D - Bioscopen, Tijden & Tickets

Pacific Rim: Uprising 3D in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Synopsis distributeur

In de nieuwe spectaculaire 3D-actiefilm Pacific Rim Uprising gaan de piloten van de torenhoge Jaeger-robots opnieuw de strijd aan met kolossale en allesvernietigende monsters.

In de nieuwe spectaculaire 3D-actiefilm Pacific Rim Uprising gaan de piloten van de torenhoge Jaeger-robots opnieuw de strijd aan met kolossale en allesvernietigende monsters. John Boyega (Star Wars: The Force Awakens) speelt Jake Pentecost, een rebelse voormalig Jaeger piloot. Zijn vader offerde zichzelf op om de mensheid te redden van de Kaiju monsters. De zus van Jake, Mako Mori (Rinko Kikuchi), is de leider van een nieuwe generatie piloten die zich verenigen tegen de dreiging. In hun voorbereiding om de grootste krijgsmacht te worden die de aarde ooit gekend heeft werkt Jake samen met zijn rivaal, de getalenteerde piloot Lambert (Scott Eastwood, Fast & Furious 8). Daarnaast wordt Jake bijgestaan door de vijftienjarige Jaeger-hacker Amara (nieuwkomer Cailee Spaeny).

Productiemaatschappij: Double Dare You (DDY), Eye Candy Films, Karo Premiere, Legendary Entertainment, NOS Audiovisuais, Panorama Studios, Perfect World Pictures (Beijing), SF, Tanweer Alliances, Universal Pictures

Cast & Regisseur

Scott Eastwood

Nate Lambert
John Boyega

Jake Pentecost
Tian Jing

Liwen Shao
Burn Gorman

Dr. Hermann Gottlieb