compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 46 14-11 t/m 20-11
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > Pájaros de verano

Pájaros de verano

****0
Waardering: 4/5
Niet voor personen jonger dan 16 jaarGeweldGrof taalgebruik

drama, filmhuis

Pitch van Pájaros de verano
Pájaros de verano filmstill
Pájaros de verano filmstill
Delen op facebook
Pájaros de verano
Nederlandse première: 7-3-2019
Colombia, Denemarken, Mexico, 2018, 125 min,
Colombia, jaren ’70. Tijdens een dorpsceremonie op een uitgestrekte woestijnvlakte laat Rapayet zijn oog vallen op de mooie Zaida. Maar om ook echt met haar te kunnen trouwen, is een grote bruidsschat nodig.
Pájaros de verano trailer en bijzonderheden
De film won al meer dat 12 awards waaronder de prijs voor beste film bij Havana Film Festival 2018, London Film Festival 2018 (Honourable Mention) en de Fenix Film Awards 2018 (hoogste prijs voor Portugese en Spaanstalige films).
Aanloop
Debuut van Cristina Gallego als regisseur.
Carmiña Martínez maakt haar debuut als actrice met deze film.
Pájaros de verano - Bioscopen, Tijden & Tickets

Pájaros de verano in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Pájaros de verano zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


We hebben de volgende 1 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Colombia, jaren ’70. Tijdens een dorpsceremonie op een uitgestrekte woestijnvlakte laat Rapayet zijn oog vallen op de mooie Zaida.Meer films op DVD / BR

DVD algemeen


Synopsis distributeur
In vijf adembenemend gefilmde hoofdstukken verandert het traditionele Colombia in een arena van drugs, hebzucht, wraak en bloed.

Colombia, jaren ’70. Tijdens een dorpsceremonie op een uitgestrekte woestijnvlakte laat Rapayet zijn oog vallen op de mooie Zaida. Maar om ook echt met haar te kunnen trouwen, is een grote bruidsschat nodig. Terwijl de oudere vrouwen van de inheemse Wayuu-familie hun mystieke rituelen blijven volgen, grijpen Rapayet en leden uit een bevriende familie hun kans om geld te verdienen met het smokkelen en verkopen van grote partijen marihuana. Met de drugs en het verdiende geld, komt het geweld. In vijf adembenemend gefilmde hoofdstukken verandert het traditionele Colombia in een arena van drugs, hebzucht, wraak en bloed.