compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 16 18-4 t/m 24-4
Film van de week!
MENU

Paolo Conte, It’s Wonderful

***00
Waardering: 3/5

Paolo Conte: Via Con Me

Voor alle leeftijden

Pitch

In Paolo Conte, It’s Wonderful volgt een documentaire het leven en werk van de Italiaanse zanger en componist Paolo Conte.
Delen op facebook
Paolo Conte, It’s Wonderful
Nederlandse première: 8-8-2021
Italië, 2020, 101 min,

Paolo Conte, It’s Wonderful trailer en bijzonderheden

Paolo Conte. Via con me (it’s wonderful) van regisseur Giorgio Verdelli, strekt zich uit over een periode van 50 jaar en gaat over meer dan enkel muziek.

Trailer van Paolo Conte, It’s WonderfulBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Paolo Conte, It’s Wonderfulhttps://i1.ytimg.com/vi/YMpx3zjJqI8/hqdefault.jpg2021-03-15
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Muziek van Paolo Conte was eerder te horen in de speelfilms Mickey Blue Eyes (1999), De Blauwe Trein (1996) en Nouvelle Vague (1990).

Paolo Conte, It’s Wonderful - Bioscopen, Tijden & Tickets

Paolo Conte, It’s Wonderful in de bioscoop

Wil je Paolo Conte, It’s Wonderful zien? Koop of huur de film hier:



Documentaire volgt het leven en werk van de Italiaanse zanger en componist Paolo Conte.



Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

De Italiaanse zanger, pianist, componist en tekstschrijver Paolo Conte is al decennia lang een beroemde muzikale persoonlijkheid. Zijn muziek heeft de kracht om, net als een mooie film, verhalen te vertellen en emoties op te wekken. Hij is door de New York Times ook wel vergeleken met Tom Waits en Randy Newman. Paolo Conte. Via con me (it’s wonderful) van regisseur Giorgio Verdelli, strekt zich uit over een periode van 50 jaar en gaat over meer dan enkel muziek. De kijker wordt meegevoerd langs de meest bekende liedjes, grote concerten en niet-eerder-uitgebracht materiaal. Maar ook de vriendschappen, gedachten en reflecties van de artiest komen aan bod. Verdelli heeft voor deze film gebruik gemaakt van het rijke persoonlijke archief van Conte, waarin beelden te zien zijn van zijn internationale tours en unieke momenten die zijn bijzondere carrière hebben gevormd. De film is een voortdurende ontdekkingsreis in de buitengewone wereld van Paolo Conte.