compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 16 18-4 t/m 24-4
Film van de week!
MENU

Paradijs in de Woestijn

Voor alle leeftijdenGrof taalgebruikAudiodescriptie beschikbaar

Pitch van Paradijs in de Woestijn

Paradijs in de Woestijn filmstill

Paradijs in de Woestijn filmstill

Delen op facebook
Paradijs in de Woestijn
Nederlandse première: 29-4-2021
Nederland, 2021, 87 min,

Een harmonieuze gemeenschap van zwarte en witte inwoners in een afgelegen stadje in de Namibische woestijn dreigt haar paradijs te verliezen door de naderende sluiting van de diamantmijn. Zal hun unieke Oranjemund een spookstad worden, opgeslokt door het zand, of slagen de inwoners erin zichzelf opnieuw uit te vinden en een duurzame stad te creëren?

Paradijs in de Woestijn trailer

Trailer van Paradijs in de WoestijnBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Paradijs in de Woestijnhttps://i1.ytimg.com/vi/vp0HKG-24EQ/hqdefault.jpg2021-03-26
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Paradijs in de Woestijn - Bioscopen, Tijden & Tickets

Paradijs in de Woestijn in de bioscoop

Wil je Paradijs in de Woestijn zien? Koop of huur de film hier:
Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Wat doe je als gemeenschap van een idyllisch afgelegen stadje wanneer de grootste werkgever besluit zich terug te trekken? Voor dat dilemma staan de inwoners van Oranjemund, een klein paradijs midden in de Namibische woestijn. Nu de nabijgelegen diamantmijn uitgeput raakt besluit diamantbedrijf NAMDEB, tevens grondlegger, een groot deel van de medewerkers te ontslaan. De harmonieuze gemeenschap vreest voor haar toekomst en besluit de handen ineen te slaan om het diamantstadje aantrekkelijk te maken voor toerisme. Desert Paradise observeert en laat de bewoners en het adembenemende landschap hun eigen verhaal vertellen. Zal Oranjemund een spookstad worden, opgeslokt door het zand, of slagen de inwoners erin zichzelf opnieuw uit te vinden en een duurzame stad te creëren?

Productiemaatschappij: BALDR Film, Clin d'oeil Films

Cast & Regisseur