compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 28 11-7 t/m 17-7
Film van de week!
MENU

Park

***00
Waardering: 3/5
Mogelijk schadelijk tot 12 jaarSeksGrof taalgebruikDrugs en alcoholmisbruik

Pitch van Park

Park filmstill

Park filmstill

Delen op facebook
Park
Nederlandse première: 12-7-2018
Griekenland, Polen, 100 min,

Tussen de vervallen overblijfselen van het Olympisch dorp van de Griekse zomerspelen van 2004 proberen enkele Griekse straatjongeren, aan lager wal geraakte sporters en verlopen zwerfhonden te overleven alsof de laatste dagen van de Westerse beschaving zijn aangebroken.

Park trailer en bijzonderheden

Dit is het speelfilmregiedebuut van Sofia Exarchou.

Trailer van ParkBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Parkhttps://i1.ytimg.com/vi/YMgvrXiuuew/hqdefault.jpg2018-06-28
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Thomas Bo Larsen is onder meer bekend van de Deense tragikomedies Festen (1998) en Jagten (2012).

Park - Bioscopen, Tijden & Tickets

Park in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Park zien? Koop of huur de film hier:Coming of age-drama over een stel Griekse jongeren dat probeert te overleven tussen de overblijfselen van het Olympisch dorp van de Atheense zomerspelen van 2004. Met Thomas Bo Larsen.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Een spannende combinatie van coming of age-drama en sociaal-realistisch portret uit Athene.

Anders dan de lichtelijk absurde films van de Griekse new wave-regisseurs van een aantal jaren geleden confronteert het coming of age-drama Park de kijker met de rauwe werkelijkheid. Voor haar speelfilmdebuut filmde Sofia Exarchou een aantal Atheense jongeren dat probeert te overleven in het inmiddels totaal vervallen Olympisch dorp dat gebouwd werd voor de Olympische Spelen van 2004. Exarchou ziet haar speelfilmdebuut een spannende combinatie van coming of age-drama en sociaal-realistisch portret als een waarschuwing. Net zoals het voormalige Olympische dorp in Athene verkeert hedendaags Europa in staat van crisis: de gevolgen voor de komende generaties zullen niet uitblijven.

Productiemaatschappij: Faliro House Productions, Madants, Neda Film