compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 39 28-9 t/m 4-10
Film van de week!
MENU

Pathé Festival 2022

Pitch

Tijdens het Pathé Festival 2022 staan vier voorpremières op één dag op het programma: Corsage, Mrs. Harris Goes to Paris, See How They Run en Boiling Point staan op het programma van deze bijzondere dag.
Delen op facebook
Pathé Festival 2022
2022,

bijzonderheden

In Corsage wordt Oostenrijkse keizerin Sisi (Vicky Krieps) op de dag van haar veertigste verjaardag tegen wil en dank aan de kant gezet als een ‘oudere' vrouw.

Mrs. Harris Goes to Paris is het betoverende verhaal van een ogenschijnlijk gewone Britse huishoudster wiens droom om een couture-jurk van Christian Dior te bezitten haar meeneemt op een bijzonder avontuur naar Parijs.

See How They Run speelt zicht af in Londen in de jaren vijftig. De plannen voor de verfilming van een populair toneelstuk worden stopgezet als de beoogde regisseur (Adrien Brody) wordt vermoord. De opgebrande inspecteur Stoppard (Sam Rockwell) en de enthousiaste beginneling Constable Stalker (Saoirse Ronan) onderzoeken de zaak.

In Boiling Point zien we Chef-kok Andy die probeert om zijn Londense restaurant, ondanks alle tegenslagen, draaiende te houden op de drukste dag van het jaar.

We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Pathé Festival 2022 - Bioscopen, Tijden & Tickets

Pathé Festival 2022 in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Pathé Festival 2022 zien? Koop of huur de film hier:4 voorpremières op één dag tijdens het Pathé Festival: Corsage, Mrs. Harris Goes to Paris, See How They Run en Boiling Point staan op het programma van deze bijzondere dag.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series