compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 48 30-11 t/m 6-12
Film van de week!
MENU

Paw Patrol: De Film (NL)

Voor alle leeftijden

Pitch van Paw Patrol: De Film (NL)

Paw Patrol: De Film (NL) filmstill

Paw Patrol: De Film (NL) filmstill

Delen op facebook
Paw Patrol: De Film (NL)
Nederlandse première: 18-8-2021
Canada, Verenigde Staten, 2021, 86 min,

In Paw Patrol: The Movie komt de grote rivaal van PAW Patrol — Burgemeester Humdinger — aan de macht bij Avonturenstad (Adventure City)

Ryder en de pups worden naar Adventure City geroepen om te voorkomen dat burgemeester Humdinger de bruisende metropool in een staat van chaos verandert.

Paw Patrol: De Film (NL) trailer en bijzonderheden

Gebaseerd op de tv-serie.

Trailer van Paw Patrol: De Film (NL)Bekijk de trailer en de beste filmstills van de film Paw Patrol: De Film (NL)https://i1.ytimg.com/vi/4SP8e3cqFDI/hqdefault.jpg2021-06-04
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Regisseur Cal Brunker maakte eerder "Bigfoot Family (2020)", The Nut Job 2: Nutty by Nature (2017) en Escape from Planet Earth (2013).

Paw Patrol: De Film (NL) - Bioscopen, Tijden & Tickets

Paw Patrol: De Film (NL) in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.
Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.


Synopsis distributeur

Geen pup is te klein voor zo’n groot avontuur!

Paw Patrol: De Film is het eerste avontuur op het witte doek gebaseerd op de populaire tv-serie. Als hun grootste vijand Humdinger burgemeester wordt van het nabijgelegen Avonturenstad en chaos begint aan te richten, trappen Ryder en de heldhaftige pups een hogere versnelling in om hem te stoppen. Terwijl één pup zijn verleden onder ogen moet komen, krijgt het team hulp van een nieuwe bondgenoot: de slimme teckel Liberty. Gewapend met nieuwe, coole gadgets en uitrusting, gaat de Paw Patrol de strijd aan om inwoners van Avonturenstad te redden.

Productiemaatschappij: Nickelodeon Movies, Nickelodeon Movies (in association with), Paramount Animation, Spin Master Entertainment

Cast & Regisseur