compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 15 11-4 t/m 17-4
Film van de week!
MENU

Persona Non Grata (EN subtitles)

***1/20
Waardering: 3.3/5
Voor alle leeftijdenGrof taalgebruik

Pitch van Persona Non Grata (EN subtitles)

Delen op facebook
Persona Non Grata (EN subtitles)
Nederlandse première: 18-11-2021
Denemarken, 2021, 91 min,

In Persona Non Grata heeft Irina net een boek gepubliceerd waarin een pestkop uit haar jeugd een voorname rol speelt. Ze keert terug naar het dorp van haar jeugd voor de bruiloft van haar broer en ontdekt dat zijn aanstaande dezelfde Catrine is die haar een miserabele jeugd heeft bezorgd.

Persona Non Grata (EN subtitles) trailer en bijzonderheden

De film won drieprijzen tijdens het Nordic International Film Festival 2021, waaronder Beste Film.

Trailer van Persona Non Grata (EN subtitles)Bekijk de trailer en de beste filmstills van de film Persona Non Grata (EN subtitles)https://i1.ytimg.com/vi/MBWVw_UbCBk/hqdefault.jpg2021-11-18
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Speelfilmdebuut van regisseur Lisa Jespersen.
Rosalinde Mynster was eerder te zien in A Royal Affair (2012).

Persona Non Grata (EN subtitles) - Bioscopen, Tijden & Tickets

Persona Non Grata (EN subtitles) in de bioscoop

Wil je Persona Non Grata (EN subtitles) zien? Koop of huur de film hier:Irina keert terug voor de bruiloft van haar broer. Ze heeft net een boek geschreven over haar voormalige pestkop Catrine - dezelfde vrouw die nu met haar broer gaat trouwen.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Amusant drama over ongemakkelijke familierelaties. Als Laura naar de familieboerderij op het Deense platteland gaat om de bruiloft van haar broer te vieren, wordt duidelijk dat hij gaat trouwen met Cathrine, een oud klasgenootje die haar ooit het leven zuur maakte.

Laura heeft onlangs een succesvolle debuutroman gepubliceerd over haar jeugd op het Deense platteland die vooral getekend werd door pesterijen door haar klasgenootje Cathrine. Voor het eerst in jaren gaat ze weer naar de familieboerderij om de bruiloft van haar broer te gaan vieren. Pas daar wordt duidelijk dat hij gaat trouwen met Cathrine. Ze merkt ook dat Cathrine zich al behoorlijk heeft ingewerkt bij haar familie wat ze moeilijk kan verkroppen..

Productiemaatschappij: Hyæne Film