compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 21 23-5 t/m 29-5
Film van de week!
MENU

Petrov's Flu (EN subtitles)

Mogelijk schadelijk tot 16 jaarGeweldGrof taalgebruikAngst

Pitch van Petrov's Flu (EN subtitles)

Semyon Serzin (Petrov)

Semyon Serzin (Petrov)

Delen op facebook
Petrov's Flu (EN subtitles)
Nederlandse première: 24-2-2022
Duitsland, Frankrijk, Russische Federatie, Zwitserland, 2021, 145 min,

In Petrov's Flu wordt een dag uit het leven van een striptekenaar en zijn gezin in het post-Sovjet-Rusland samen beleefd. Terwijl hij aan de griep lijdt, wordt Petrov gedragen door zijn vriend Igor tijdens een lange wandeling, in en uit fantasie en realiteit drijvend.

Petrov's Flu (EN subtitles) trailer

Trailer van Petrov's Flu (EN subtitles)Bekijk de trailer en de beste filmstills van de film Petrov's Flu (EN subtitles)https://i1.ytimg.com/vi/LeEdjeBYU0M/hqdefault.jpg2022-02-24
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Petrov's Flu (EN subtitles) - Bioscopen, Tijden & Tickets

Petrov's Flu (EN subtitles) in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Petrov's Flu (EN subtitles) zien? Koop of huur de film hier:Post-Sovjet-Rusland. Terwijl hij aan de griep lijdt, wordt striptekenaar Petrov gedragen door zijn vriend Igor tijdens een lange wandeling.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Terwijl de vredige stad Yekaterinburg wordt geteisterd door een griepepidemie, wordt de door hoge koorts verzwakte Petrov meegenomen op een een lange, dronken omzwerving door zijn vriend Igor. Het wordt een hallucinante reis ergens tussen droom en werkelijkheid, waarin Petrovs jeugdherinneringen uit de Sovjettijd opduiken en versmolten raken met het heden. Petrov’s Flu is een zwarte komedie van de Russische regisseur Kirill Serebrennikov (Leto). Voor deze eerste film na zijn huisarrest adapteerde hij een roman van Alexei Salnikov. Het resultaat is een delirische trip vol tomeloze energie en visueel spektakel. Petrov’s Flu werd dit jaar geselecteerd voor de hoofdcompetitie in Cannes waar de film geprezen werd door de internationale pers.

Productiemaatschappij: Arte France Cinéma, Bord Cadre Films, Charades, Hype Film, Logical Pictures, Razor Film Produktion GmbH, Sovereign Films (II)