compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 47 23-11 t/m 29-11
Film van de week!
MENU

Pettson & Findus: De Katonaut (NL)

***00
Waardering: 3/5
Voor alle leeftijden

Pitch van Pettson & Findus: De Katonaut (NL)

Pettson & Findus: De Katonaut (NL) filmstill

Pettson & Findus: De Katonaut (NL) filmstill

Delen op facebook
Pettson & Findus: De Katonaut (NL)
Nederlandse première: 11-6-2020
2000, 75 min,

De kat Findus besluit dat hij een brief aan de koning wil schrijven, omdat Pettson zegt dat kittens zich niet wassen of huur betalen. Terwijl Findus op een antwoord wacht, besluiten hij en de oude Pettson op reis te gaan.

Bekijk bij:

meJane

Pettson & Findus: De Katonaut (NL) trailer

Trailer van Pettson & Findus: De Katonaut (NL)Bekijk de trailer en de beste filmstills van de film Pettson & Findus: De Katonaut (NL)https://i1.ytimg.com/vi/Q5HenX2okl0/hqdefault.jpg2020-06-08
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

De film volgt "Pettson & Findus" (1999).

Pettson & Findus: De Katonaut (NL) - Bioscopen, Tijden & Tickets

Pettson & Findus: De Katonaut (NL) in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Pettson & Findus: De Katonaut (NL) zien? Koop of huur de film hier:


meJane

De kat Findus besluit dat hij een brief aan de koning wil schrijven, omdat Pettson zegt dat kittens zich niet wassen of huur betalen. Terwijl Findus op een antwoord wacht, besluiten hij en de oude Pettson op reis te gaan.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

De avonturen van het charmante duo opa Pettson en zijn ondeugende kat Findus.

De avonturen van het charmante duo opa Pettson en zijn ondeugende kat Findus. In dit nieuwe avontuur laat Findus aan Pettson weten dat hij helemaal niet van opruimen houdt. Hij besluit daarom een brief aan de koning te schrijven met het verzoek om de wet te veranderen, zodat katten geen ordelijke beesten meer hoeven te zijn. Terwijl zij op een antwoord van de koning wachten, gebeuren er allerlei vreemde dingen, zo krijgen ze onverwacht bezoek van een “coole“ tijger, kippen die uit de ruimte komen vallen en een luidruchtig familielid. Als klap op de vuurpijl gaat Findus zelfs de ruimte in als een echte ‘katonaut’. En raad eens wie er ook nog op bezoek komt….!