compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 38 17-9 t/m 23-9
Film van de week!
MENU

Pink Floyd: Delicate Sound of Thunder

Pitch

In 1987 maakte Pink Floyd een triomfantelijke come-back met een nieuw album, A Momentary Lapse Of Reason. De plaat werd een gigantisch succes en er volgde een tournee waar meer dan 4 miljoen fans op afkwamen...
Delen op facebook
Pink Floyd: Delicate Sound of Thunder
90 min,
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Pink Floyd: Delicate Sound of Thunder - Bioscopen, Tijden & Tickets

Pink Floyd: Delicate Sound of Thunder in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Pink Floyd: Delicate Sound of Thunder zien? Koop of huur de film hier:


We hebben de volgende (Dvd, blu-ray) items gevonden.Meer films online, op DVD / BR


Amazon Prime Video

DVD algemeenBol.com pixel

Synopsis distributeur

In 1987 maakte Pink Floyd een triomfantelijke come-back met een nieuw album, A Momentary Lapse Of Reason. De plaat werd een gigantisch succes en er volgde een tournee waar meer dan 4 miljoen fans op afkwamen. Opnamen van de concerten in het Nassau Coliseum (Long Island, New York) in augustus 1988, resulteerden in het fameuze live album Delicate Sound of Thunder en de voor een Grammy Award genomineerde concertregistratie van Wayne Isham. En nu is Delicate Sound of Thunder voor het eerst in de bioscoop te zien. Een heerlijke en fascinerende bioscoopervaring die geen enkele popmuziekliefhebber mag missen. Met Pink Floyd klassiekers van The Dark Side of the Moon, The Wall en Wish You Were Here. Een ultieme filmbeleving in 4K en Dolby Atmos sound. Een ode aan de creatieve genialiteit van David Gilmour, Nick Mason and Richard Wright op de toppen van hun kunnen.