compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 39 28-9 t/m 4-10
Film van de week!
MENU

Pink Moon (EN subtitles)

Mogelijk schadelijk tot 12 jaarSeksGrof taalgebruik

Pitch van Pink Moon (EN subtitles)

Delen op facebook
Pink Moon (EN subtitles)
Nederlandse première: 8-9-2022
Nederland, Slovenië, 2022, 90 min,

In Pink Moon krijgt de jonge vrouw Iris het wrange nieuws van haar vader dat hij genoeg heeft van het leven en wil dat het stopt. Totaal overrompeld gaat Iris op zoek naar een manier om met de laatste wens van haar vader om te gaan.

Pink Moon (EN subtitles) trailer en bijzonderheden

De film won een speciale vermelding voor Beste Aankomend Speelfilmregisseur tijdens het Tribeca Film Festival 2022.

Trailer van Pink Moon (EN subtitles)Bekijk de trailer en de beste filmstills van de film Pink Moon (EN subtitles)https://i1.ytimg.com/vi/ZmvvOnJxxkU/hqdefault.jpg2022-09-08
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Eerste speelfilm van Floor van der Meulen, hiervoor maakte ze korte films en documentaires zoals The Last Male on Earth (2019).
Actrice Julia Akkermans speelde eerder in Alles is zoals het zou moeten zijn (2020), Niemand in de stad (2018) en Jongens (2014).
Johan Leysen heeft eenenorme staat van dienst en was onder meer te zien in A Hidden Life (2019), Resurrection (2017), Gluckauf (2015) en Het Vonnis (2013).

Pink Moon (EN subtitles) - Bioscopen, Tijden & Tickets

Pink Moon (EN subtitles) in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Pink Moon (EN subtitles) zien? Koop of huur de film hier:Wanneer haar vader (Johan Leysen) aangeeft genoeg te hebben van het leven, wil Iris (Julia Akkermans) haar vader zo goed mogelijk bij staan.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Als Iris volkomen onverwachts van haar vader Jan te horen krijgt dat hij genoeg heeft van het leven en ermee wil stoppen, wordt ze gedwongen de totale absurditeit van de situatie onder ogen te komen. Terwijl de vastgelegde datum nadert, besluit Iris om van het schijnbaar geoliede draaiboek van haar broer af te wijken. Ze probeert met alle macht een antwoord bij haar vader los te krijgen op de enige vraag die er voor haar toe doet: waarom?

Productiemaatschappij: Keplerfilm, NTR, Staragara (in co-production with), Tramal Films (in co-production with)

Nieuws over Pink Moon (EN subtitles)