compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 41 14-10 t/m 20-10
Film van de week!
MENU

Planet of the Apes Marathon 2017

****1/2
Waardering: 4.3/5

Marathon

Mogelijk schadelijk tot 12 jaarGeweldGrof taalgebruik

Pitch van Planet of the Apes Marathon 2017

Planet of the Apes Marathon 2017 filmstill

Planet of the Apes Marathon 2017 filmstill

Delen op facebook
Planet of the Apes Marathon 2017
Nederlandse première: 13-7-2017
Verenigde Staten, 2017, 140 min,

Een speciale marathon met alledrie de laatste Planet Of The Apes films achter elkaar, met als slotstuk het nieuwe War for the Planet of the Apes.

Planet of the Apes Marathon 2017 trailer en bijzonderheden

Dit is de derde film in de reeks na Rise of the Planet of the Apes en Dawn of the Planet of the Apes. Een vierde film is inmiddels in ontwikkeling.

Trailer van Planet of the Apes Marathon 2017Bekijk de trailer en de beste filmstills van de film Planet of the Apes Marathon 2017https://i1.ytimg.com/vi/avwlhqEhZ5E/hqdefault.jpg2017-07-13
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Nieuw in deze film is de rol van de kolonel, gespeeld door Woody Harrelson. Er zullen geen acteurs te zien zijn die in de eerdere films te zien waren.

Onze recensie ****0

Recensie War For The Planet Of The Apes

War For The Planet Of The Apes is derde film in de reeks nieuwe Planet Of The Apes-films. Deze derde en laatste film is een meer dan uitstekend slotstuk. ...lees de volledige recensie

Planet of the Apes Marathon 2017 - Bioscopen, Tijden & Tickets

Planet of the Apes Marathon 2017 in de bioscoop

Synopsis distributeur

In War for the Planet of the Apes, het derde hoofdstuk uit de succesvolle filmreeks, worden Caesar en zijn apen in een dodelijk conflict gedwongen met een leger van mensen geleid door een meedogenloze kolonel.

In War for the Planet of the Apes, het derde hoofdstuk uit de succesvolle filmreeks, worden Caesar en zijn apen in een dodelijk conflict gedwongen met een leger van mensen geleid door een meedogenloze kolonel. Nadat de mensapen enorme verliezen lijden, worstelt Caesar met zijn duistere instincten en begint hij aan zijn eigen mythische zoektocht om zijn soort te wreken. Wanneer Caesar en de kolonel uiteindelijk oog in oog met elkaar staan, nemen ze het tegen elkaar op in een episch gevecht dat het lot van beide soorten zal bepalen, en de toekomst van de planeet zal beslissen.

Productiemaatschappij: 20th Century Fox, Arri Rental, Big Picture 2 Films, Chernin Entertainment, Clairmont Camera, Codex, Hula Post, Twentieth Century Fox Film Corporation, Weta Digital

Cast & Regisseur

Nieuws over Planet of the Apes Marathon 20..