compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 22 1-6 t/m 7-6
Film van de week!
MENU

Playmobil De Film 3D (NL)

**1/200
Waardering: 2.3/5
Mogelijk schadelijk tot 6 jaarGeweldAngst

Pitch van Playmobil De Film 3D (NL)

Playmobil De Film 3D (NL) filmstill

Playmobil De Film 3D (NL) filmstill

Delen op facebook
Playmobil De Film 3D (NL)
Nederlandse première: 7-8-2019
Duitsland, Frankrijk, 2019, 99 min,

Charlie verdwijnt in het magische, geanimeerde universum van Playmobil. Zijn zus Maria gaat naar hem op zoek samen met nieuwe vrienden — de goedgebekte vrachtwagenchauffeur Del, de onstuimige geheimagent Rex Dasher, een klungelige robot en een extravagante fee. Marla en Charlie leren dat ondanks dat het leven soms niet helemaal volgens plan verloopt, je alles kunt bereiken zolang je maar in jezelf gelooft!

Playmobil De Film 3D (NL) trailer en bijzonderheden

Animatiefilm gebaseerd op het speelgoed van het merk Playmobil. De film komt eerder uit in Nederland dan de VS.
Het gerucht ging dat 'Weird Al' Yankovic en Lauren Graham de ouders van Maria en Charlie zouden spelen in het live-action deel van de film.

Trailer van Playmobil De Film 3D (NL)Bekijk de trailer en de beste filmstills van de film Playmobil De Film 3D (NL)https://i1.ytimg.com/vi/73bZ1GyN1Ko/hqdefault.jpg2019-08-07
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Regisseur Lino DiSalvo debuteert als regisseur met deze film, eerder werkte hij mee aan de succesvolle Frozen (2013) als hoofd van de animatie-afdeling.

Playmobil De Film 3D (NL) - Bioscopen, Tijden & Tickets

Playmobil De Film 3D (NL) in de bioscoop

Wil je Playmobil De Film 3D (NL) zien? Koop of huur de film hier:


We hebben de volgende (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Charlie verdwijnt in het magische, geanimeerde universum van Playmobil. Zijn zus Maria gaat naar hem op zoek samen met nieuwe vrienden. Marla en Charlie leren dat je alles kunt bereiken zolang je maar in jezelf gelooft!Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Wanneer haar jongere broertje Charlie plotseling verdwijnt in het magische, geanimeerde universum van Playmobil®, begint Marla aan de zoektocht van haar leven. Terwijl ze een fantastische reis door adembenemende nieuwe werelden maakt, werkt Marla samen met enkele heldhaftige nieuwe vrienden waaronder de goedgebekte vrachtwagenchauffeur Del, de onstuimige en charismatische geheimagent Rex Dasher, een lieve maar klungelige robot en een extravagante fee. Door hun spannende avontuur realiseren Marla en Charlie zich dat ondanks dat het leven soms niet helemaal volgens plan verloopt, je alles kunt bereiken zolang je maar in jezelf gelooft!

Productiemaatschappij: Morgen Studios, On Entertainment

Cast & Regisseur

Nieuws over Playmobil De Film 3D (NL)