compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 12 23-3 t/m 29-3
Film van de week!
MENU

Playmobil De Film (NL)

**1/200
Waardering: 2.3/5
Mogelijk schadelijk tot 6 jaarGeweldAngst

Pitch van Playmobil De Film (NL)

Playmobil De Film (NL) filmstill

Playmobil De Film (NL) filmstill

Delen op facebook
Playmobil De Film (NL)
Nederlandse première: 7-8-2019
Duitsland, Frankrijk, 2019, 99 min,

Charlie verdwijnt in het magische, geanimeerde universum van Playmobil. Zijn zus Maria gaat naar hem op zoek samen met nieuwe vrienden — de goedgebekte vrachtwagenchauffeur Del, de onstuimige geheimagent Rex Dasher, een klungelige robot en een extravagante fee. Marla en Charlie leren dat ondanks dat het leven soms niet helemaal volgens plan verloopt, je alles kunt bereiken zolang je maar in jezelf gelooft!

Bekijk bij:

Playmobil De Film (NL) trailer en bijzonderheden

Animatiefilm gebaseerd op het speelgoed van het merk Playmobil. De film komt eerder uit in Nederland dan de VS.
Het gerucht ging dat 'Weird Al' Yankovic en Lauren Graham de ouders van Maria en Charlie zouden spelen in het live-action deel van de film.

Trailer van Playmobil De Film (NL)Bekijk de trailer en de beste filmstills van de film Playmobil De Film (NL)https://i1.ytimg.com/vi/tJG-Ww_bGn4/hqdefault.jpg2019-07-15
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Regisseur Lino DiSalvo debuteert als regisseur met deze film, eerder werkte hij mee aan de succesvolle Frozen (2013) als hoofd van de animatie-afdeling.

Playmobil De Film (NL) - Bioscopen, Tijden & Tickets

Synopsis distributeur

Wanneer haar jongere broertje Charlie plotseling verdwijnt in het magische, geanimeerde universum van Playmobil®, begint Marla aan de zoektocht van haar leven. Terwijl ze een fantastische reis door adembenemende nieuwe werelden maakt, werkt Marla samen met enkele heldhaftige nieuwe vrienden waaronder de goedgebekte vrachtwagenchauffeur Del, de onstuimige en charismatische geheimagent Rex Dasher, een lieve maar klungelige robot en een extravagante fee. Door hun spannende avontuur realiseren Marla en Charlie zich dat ondanks dat het leven soms niet helemaal volgens plan verloopt, je alles kunt bereiken zolang je maar in jezelf gelooft!

Productiemaatschappij: Morgen Studios, On Entertainment

Cast & Regisseur

Jandino Asporaat

Kapitein Bloodbones
Nikkie de Jager

Ijdele Glinara
Ruben Nicolai

Geheim agent Rex Dasher
Lino DiSalvo

Regisseur
Playmobil De Film (NL) poster

Nieuws over Playmobil De Film (NL)