compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 03 16-1 t/m 22-1
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > Playmobil: The Movie

Playmobil: The Movie

**1/200
Waardering: 2.3/5
Afgeraden voor kinderen jonger dan 6 jaarGeweldAngst

Pitch van Playmobil: The Movie

Delen op facebook
Playmobil: The Movie
Nederlandse première: 7-8-2019
Duitsland, Frankrijk, 2019, 99 min,
Charlie verdwijnt in het magische, geanimeerde universum van Playmobil. Zijn zus Maria gaat naar hem op zoek samen met nieuwe vrienden — de goedgebekte vrachtwagenchauffeur Del, de onstuimige geheimagent Rex Dasher, een klungelige robot en een extravagante fee. Marla en Charlie leren dat ondanks dat het leven soms niet helemaal volgens plan verloopt, je alles kunt bereiken zolang je maar in jezelf gelooft!

Playmobil: The Movie trailer en bijzonderheden

Animatiefilm gebaseerd op het speelgoed van het merk Playmobil. De film komt eerder uit in Nederland dan de VS.
Het gerucht ging dat 'Weird Al' Yankovic en Lauren Graham de ouders van Maria en Charlie zouden spelen in het live-action deel van de film.
Trailer van Playmobil: The MovieBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Playmobil: The Moviehttps://i1.ytimg.com/vi/73bZ1GyN1Ko/hqdefault.jpg2019-07-18

Aanloop

Regisseur Lino DiSalvo debuteert als regisseur met deze film, eerder werkte hij mee aan de succesvolle Frozen (2013) als hoofd van de animatie-afdeling.

Playmobil: The Movie - Bioscopen, Tijden & Tickets

Playmobil: The Movie in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Synopsis distributeur

Wanneer haar jongere broertje Charlie plotseling verdwijnt in het magische, geanimeerde universum van Playmobil®, begint Marla aan de zoektocht van haar leven. Terwijl ze een fantastische reis door adembenemende nieuwe werelden maakt, werkt Marla samen met enkele heldhaftige nieuwe vrienden waaronder de goedgebekte vrachtwagenchauffeur Del, de onstuimige en charismatische geheimagent Rex Dasher, een lieve maar klungelige robot en een extravagante fee. Door hun spannende avontuur realiseren Marla en Charlie zich dat ondanks dat het leven soms niet helemaal volgens plan verloopt, je alles kunt bereiken zolang je maar in jezelf gelooft!

Productiemaatschappij: Morgen Studios, On Entertainment

Cast & Regisseur

Nieuws over Playmobil: The Movie