compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 16 18-4 t/m 24-4
Film van de week!
MENU

Playmobil: The Movie

**1/200
Waardering: 2.3/5
Mogelijk schadelijk tot 6 jaarGeweldAngst

Pitch van Playmobil: The Movie

Playmobil: The Movie filmstill

Playmobil: The Movie filmstill

Delen op facebook
Playmobil: The Movie
Nederlandse première: 7-8-2019
Duitsland, Frankrijk, 2019, 99 min,

Charlie verdwijnt in het magische, geanimeerde universum van Playmobil. Zijn zus Maria gaat naar hem op zoek samen met nieuwe vrienden — de goedgebekte vrachtwagenchauffeur Del, de onstuimige geheimagent Rex Dasher, een klungelige robot en een extravagante fee. Marla en Charlie leren dat ondanks dat het leven soms niet helemaal volgens plan verloopt, je alles kunt bereiken zolang je maar in jezelf gelooft!

Bekijk bij:

meJane

Playmobil: The Movie trailer en bijzonderheden

Animatiefilm gebaseerd op het speelgoed van het merk Playmobil. De film komt eerder uit in Nederland dan de VS.
Het gerucht ging dat 'Weird Al' Yankovic en Lauren Graham de ouders van Maria en Charlie zouden spelen in het live-action deel van de film.

Trailer van Playmobil: The MovieBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Playmobil: The Moviehttps://i1.ytimg.com/vi/73bZ1GyN1Ko/hqdefault.jpg2019-07-18
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Regisseur Lino DiSalvo debuteert als regisseur met deze film, eerder werkte hij mee aan de succesvolle Frozen (2013) als hoofd van de animatie-afdeling.

Playmobil: The Movie - Bioscopen, Tijden & Tickets

Playmobil: The Movie in de bioscoop

Wil je Playmobil: The Movie zien? Koop of huur de film hier:


meJane

Charlie verdwijnt in het magische, geanimeerde universum van Playmobil. Zijn zus Maria gaat naar hem op zoek samen met nieuwe vrienden. Marla en Charlie leren dat je alles kunt bereiken zolang je maar in jezelf gelooft!Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Wanneer haar jongere broertje Charlie plotseling verdwijnt in het magische, geanimeerde universum van Playmobil®, begint Marla aan de zoektocht van haar leven. Terwijl ze een fantastische reis door adembenemende nieuwe werelden maakt, werkt Marla samen met enkele heldhaftige nieuwe vrienden waaronder de goedgebekte vrachtwagenchauffeur Del, de onstuimige en charismatische geheimagent Rex Dasher, een lieve maar klungelige robot en een extravagante fee. Door hun spannende avontuur realiseren Marla en Charlie zich dat ondanks dat het leven soms niet helemaal volgens plan verloopt, je alles kunt bereiken zolang je maar in jezelf gelooft!

Productiemaatschappij: Morgen Studios, On Entertainment

Cast & Regisseur

Nieuws over Playmobil: The Movie