compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 25 23-6 t/m 29-6
Film van de week!
MENU

PLOEY - You Never Fly Alone

**1/200
Waardering: 2.8/5

PLOEY - You Never Fly Alone

Mogelijk schadelijk tot 6 jaarGeweldAngst

Pitch van PLOEY - You Never Fly Alone

PLOEY - You Never Fly Alone filmstill

PLOEY - You Never Fly Alone filmstill

Delen op facebook
PLOEY - You Never Fly Alone
Nederlandse première: 12-7-2018
België, IJsland, 2018, 80 min,

Pluisje is een jong vogeltje dat veel speelt met zijn beste vriendinnetje Ploveria, waar hij ook een beetje verliefd op is. Als een valk hem en zijn vader aanvalt tijdens zijn eerste vliegles, verandert zijn fijne leventje op slag.

PLOEY - You Never Fly Alone trailer en bijzonderheden

Schrijver Friðrik Erlingsson schreef eerder aan de allereerste lange animatiefilm uit IJsland: Hetjur Valhallar - Þór (2011).

Trailer van PLOEY - You Never Fly AloneBekijk de trailer en de beste filmstills van de film PLOEY - You Never Fly Alonehttps://i1.ytimg.com/vi/_bg-rAmbuMk/hqdefault.jpg2018-07-12
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

De IJslandse regisseur Árni Ásgeirsson maakte eerder "Brim" (2010). Pluisje is zijn eerste lange animatiefilm.

PLOEY - You Never Fly Alone - Bioscopen, Tijden & Tickets

PLOEY - You Never Fly Alone in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je PLOEY - You Never Fly Alone zien? Koop of huur de film hier:Animatiefilm waarin het jonge vogeltje Pluisje veel speelt met zijn vriendinnetje Ploveria, waar hij zelfs een beetje verliefd op is. Maar dan valt een valk aan en verandert alles.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Pluisje is een jong en vrolijk vogeltje dat graag samen met zijn beste vriendinnetje Ploveria speelt. Ze lachen veel samen en zijn stiekem een beetje verliefd. Alles verandert als Shadow, de valk, Pluisje aanvalt tijdens zijn eerste vliegles. Hij wordt gered, maar zijn vader overleeft de strijd niet. Pluisje durft niet meer te vliegen. Ploveria spoort hem nog wel aan om te vliegen want ze moeten naar het zuiden als de winter komt. Pluisje gaat toch weer oefenen, maar dan wordt hij gevangen door de kat uit het dorp. Iedereen denkt dat Pluisje dood is, behalve Ploveria. Pluisje moet alleen de winter zien te overleven, terwijl zijn familie naar het zuiden trekt. Niet-trekvogels en buitenbeentjes overwinteren in Paradise Valley, een verborgen plek. Maar de reis naar Paradise valley is lang en gevaarlijk. Gelukkig maakt het dappere vogeltje nieuwe vrienden die hem helpen bij zijn reis.

Productiemaatschappij: Cyborn, GunHil

Cast & Regisseur