compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 16 18-4 t/m 24-4
Film van de week!
MENU

Poeslief met kerstbonus

Voor alle leeftijden

Pitch van Poeslief met kerstbonus

Poeslief met kerstbonus filmstill

Poeslief met kerstbonus filmstill

Delen op facebook
Poeslief met kerstbonus
Nederlandse première: 30-9-2020
Nederland, 2020, 65 min,

In Poeslief zit de filmkat Abatutu thuis te wachten bij de telefoon, maar er komen geen aanbiedingen en zij besluit zelf een film te gaan regisseren. Hij plaatst een oproep en ontvangt karrenvrachten aan kattenvideo's.

Poeslief met kerstbonus trailer en bijzonderheden

Verteld door Nicolette Kluiver.

Trailer van Poeslief met kerstbonusBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Poeslief met kerstbonushttps://i1.ytimg.com/vi/EXgh3znwnJQ/hqdefault.jpg2020-12-14
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

De kat Abatutu was eerder te zien in Wiplala (2014), De Wilde Stad (2018) en in de speelfilm Jackie en Oopjen (2020).
Regisseur Ignas van Schaick was eerder als producent betrokken bij de kassa-krakende documentaires De Wilde Stad (2018) en De nieuwe wildernis (2013).

Poeslief met kerstbonus - Bioscopen, Tijden & Tickets

Poeslief met kerstbonus in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Poeslief met kerstbonus zien? Koop of huur de film hier:De filmkat Abatutu zit thuis te wachten bij de telefoon, maar er komen geen aanbiedingen en zij besluit zelf een film te gaan regisseren. Hij plaatst een oproep en ontvangt massa's aan kattenvideo's.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Poeslief heeft als eerste documentaire in Coronatijd een Kristallen status behaald met 10.000 bezoekers in de bioscoop! Een bijzondere prestatie van succesvolle kat acteur Abatutu. Om dit heugelijk feit te vieren heeft hij besloten om een speciale kerstspecial toe te voegen aan de film.

Poeslief heeft als eerste documentaire in Coronatijd een Kristallen status behaald met 10.000 bezoekers in de bioscoop! Een bijzondere prestatie van succesvolle kat acteur Abatutu. Om dit heugelijk feit te vieren heeft hij besloten om een speciale kerstspecial toe te voegen aan de film. Daartoe heeft hij alle katten en poezen (en hun baasjes) opgeroepen om hun katten kerstflmpjes in te sturen. De leukste clips komen in de film die vanaf 24 december in de bioscoop te zien zal zijn. Nederlands bekendste kat Abatutu (bekend van onder andere De Wilde Stad) heeft alle kattenbaasjes van Nederland opgeroepen om hun leukste, gekste of grappigste kattenvideo’s in te sturen. Uit alle kattenfilmpjes heeft een deskundige jury de meest originele, grappige of aandoenlijke filmpjes geselecteerd. Deze zijn te zien zijn in de bioscoopfilm Poeslief, vanzelfsprekend van deskundig commentaar voorzien door Abatutu. Abatutu heeft in de film de stem van Nicolette Kluijver, groot kattenliefhebber.

Productiemaatschappij: Ems Films (Nederland)

Cast & Regisseur

Nieuws over Poeslief met kerstbonus