compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 48 30-11 t/m 6-12
Film van de week!
MENU

Puck & Hans - Made in Holland

Voor alle leeftijdenGrof taalgebruik

Pitch van Puck & Hans - Made in Holland

Puck & Hans - Made in Holland filmstill

Puck & Hans - Made in Holland filmstill

Delen op facebook
Puck & Hans - Made in Holland
Nederlandse première: 10-10-2019
Nederland, 2019, 52 min,

Van medio jaren zestig tot in het midden van de jaren negentig was het eigenzinnige werk van deze modeontwerpers bepalend voor het Nederlandse modebeeld.

Puck & Hans - Made in Holland trailer en bijzonderheden

Peter Wingender volgde tijdens de zomer van 2017 he duo naar aanloop van de tentoonstelling ‘Puck & Hans – Couture Locale‘. Deze tentoonstelling werd gepresenteerd in het Amsterdam Museum.

Trailer van Puck & Hans - Made in HollandBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Puck & Hans - Made in Hollandhttps://i1.ytimg.com/vi/dZmpDNKNDzI/hqdefault.jpg2019-09-16
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Puck Kroon en Hans Kemmink zijn als zichzelf in de documentaire te zien.

Puck & Hans - Made in Holland - Bioscopen, Tijden & Tickets

Puck & Hans - Made in Holland in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Puck & Hans - Made in Holland zien? Koop of huur de film hier:Van medio jaren zestig tot in het midden van de jaren negentig was het eigenzinnige werk van Puck & Hans bepalend voor het Nederlandse modebeeld.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Niemand heeft zoveel voor de Nederlandse mode betekend als het designersduo Puck & Hans. Na een glansrijke carrie?re van 30 jaar krijgen ze onverwacht een overzichtstentoonstelling, een bekroning op hun werk.

In Puck & Hans - Made in Holland volgt Peter Wingender het legendarische ontwerpersduo Puck Kroon en Hans Kemmink: sinds de jaren zestig partners in crime én partners in life. Met hun drie winkels in Amsterdam, Rotterdam en Den Haag streden ze tegen de truttigheid met kleding die niet alleen fashion, maar ook draagbaar was. Puck & Hans stonden decennialang aan de frontlinie van de Nederlandse modewereld en zijn nog altijd een grote inspiratiebron voor veel jonge ontwerpers. Een retrospectief van hun werk in het Amsterdam Museum vormt een rode draad voor de documentaire die het leven en werk van dit bijzondere duo belicht.

Productiemaatschappij: Smarthouse Films

Cast & Regisseur