compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 20 16-5 t/m 22-5
Film van de week!
MENU

Punt Uit - Schluss Aus - Full Stop

Mogelijk schadelijk tot 9 jaarAngst

Pitch van Punt Uit - Schluss Aus - Full Stop

Punt Uit - Schluss Aus - Full Stop filmstill

Punt Uit - Schluss Aus - Full Stop filmstill

Delen op facebook
Punt Uit - Schluss Aus - Full Stop
Nederlandse première: 12-3-2020
Nederland, 2020, 80 min,

In Punt Uit - Schluss Aus - Full Stop volgt Rosemarie Blank haar levensgezel Michael Hellgardt in zijn laatste dagen. Hij was altijd een levensgenieter, maar op een dag besluit hij dat het lijden hem te veel wordt. Toch bemoeit hij zich actief met het filmen van zijn laatste dagen, want hij wil de regie over alle aspecten van zijn leven tot het einde behouden.

Punt Uit - Schluss Aus - Full Stop trailer en bijzonderheden

Er stond steeds een statief met een camera klaar om opnames te maken. In de films zitten ook opnames van de jonge jaren van Michael Hellgardt waarmee zijn levensvreugde getoond wordt.

Trailer van Punt Uit - Schluss Aus - Full StopBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Punt Uit - Schluss Aus - Full Stophttps://i1.ytimg.com/vi/hgGvB83VaUI/hqdefault.jpg2020-02-13
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Rosemarie Blank viel eerder in de prijzen voor zijn documentaire Rit over de grens (1994).

Punt Uit - Schluss Aus - Full Stop - Bioscopen, Tijden & Tickets

Punt Uit - Schluss Aus - Full Stop in de bioscoop

Wil je Punt Uit - Schluss Aus - Full Stop zien? Koop of huur de film hier:Rosemarie Blank volgt haar levensgezel in zijn laatste dagen. Hij was altijd een levensgenieter, maar op een dag besluit hij dat het lijden hem te veel wordt.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Een ode aan een levensgenieter die tot het einde voor zijn leven blijft vechten, tot zijn laatste besluit valt.

Punt Uit - Schluss Aus - Full Stop geeft een gevoelig, intiem en intrigerend inkijkje in een van de meest ingrijpende momenten in iemands leven: het leven willen verlaten omdat de levenspijn de levensvreugde verdrijft. Documentairemaker Rosemarie Blank volgt haar levensgezel van zeer nabij en samen maakten ze deze film van zijn laatste dagen. Het dilemma, de strijd: in cinematografisch fascinerende scenes en met humor weet ze het leven in zijn meest naakte en pure vorm te raken.
Punt Uit - Schluss Aus - Full Stop is een ode aan een levensgenieter die tot het einde voor zijn leven blijft vechten, tot zijn laatste besluit valt.

Productiemaatschappij: Doc.Eye Film (Nederland)

Cast & Regisseur