compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 38 21-9 t/m 27-9
Film van de week!
MENU

Quién te cantará

***1/20
Waardering: 3.5/5

Pitch

Lila was beroemd als zangeres in de jaren '90 en wil nu een 'comeback' maken, maar ze is vergeten hoe op te treden. Haar super-fan Violeta wil haar maar al te graag coachen.
Delen op facebook
Quién te cantará
Nederlandse première: 28-5-2019
Frankrijk, Spanje, 2018, 125 min,

Bekijk bij:

NETFLIX

Quién te cantará trailer en bijzonderheden

De film is veelvuldig in de prijzen gevallen waaronder een Goya voor beste nieuwkomer voor actrice Eva Llorach.

Trailer van Quién te cantaráBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Quién te cantaráhttps://i1.ytimg.com/vi/SpOjXpfxIFQ/hqdefault.jpg2019-05-28
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Regisseur Carlos Vermut maakte eerder Magical Girl (2014).
Actrice en zangeres Najwa Nimri was eerder te zien in Spaanse klassiekers als Los Amantes del Círculo Polar (1998), Lucia y el Sexo (2001) en El Método (2005).

Quién te cantará - Bioscopen, Tijden & Tickets

Quién te cantará in de bioscoop

Wil je Quién te cantará zien? Koop of huur de film hier:


NETFLIX

Lila was beroemd als zangeres in de jaren '90 en wil nu een 'comeback' maken, maar ze is vergeten hoe op te treden. Haar super-fan Violeta wil haar maar al te graag coachen.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Productiemaatschappij: Apache Films, Áralan Films, Canal Sur Televisión (participation), Canal+ France (participation), Ciné+ (participation), Film Factory Entertainment (association), Instituto de Crédito Oficial (ICO) (financing), Instituto de la Cinematografía y de las Artes Audi, Isobel Griffiths Limited (orchestra contractor), Junta de Andalucía (support), Le Pacte (association), Les Films du Worso, Orange Studio (participation), Radio Televisión Española (RTVE) (participation), Televisión Española (TVE), Vodafone (participation)