compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 15 15-4 t/m 21-4
Film van de week!
MENU

R.I.P. Rest in Pieces

***1/20
Waardering: 3.5/5

Pitch

Portret van de bizarre psycho-pathologische kunstenaar Joe Coleman, die zich te buiten gaat aan schokkende performances. Een film die tevens een improvisatie is op Colemans relatie met de stad New York.
Delen op facebook
R.I.P. Rest in Pieces
Oostenrijk, 1997, 90 min,

bijzonderheden

De 41-jarige kunstenaar is iemand die publiekelijk aan zijn eigen lichaam vastgebonden explosieven doet ontploffen, het einde van de wereld voorspelt en de seriemoordenaar uitroept tot een nieuw soort kunstenaar. Zijn ongelooflijk gedetailleerde schilderijen worden bevolkt door abnormaliteiten, misvormingen en fatale verwondingen.

We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Robert Adrian Pejo (1964, Roemenië) woont en werkt sinds 1988 in Wenen. Hij maakte zijn eerste filmpjes al op vijftienjarige leeftijd. Zijn films "Lipstick" en "Der Weg nach Eden" werden in Rotterdam vertoond.

R.I.P. Rest in Pieces - Bioscopen, Tijden & Tickets

R.I.P. Rest in Pieces in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je R.I.P. Rest in Pieces zien? Koop of huur de film hier:Portret van een bizarre psycho-pathologische kunstenaar die zich te buiten gaat aan schokkende performances.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Productiemaatschappij: Prisma Film