compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 21 25-5 t/m 31-5
Film van de week!
MENU

Raya en de laatste draak (NL)

Mogelijk schadelijk tot 6 jaarGeweldAngst

Pitch van Raya en de laatste draak (NL)

Raya en de laatste draak (NL) filmstill

Raya en de laatste draak (NL) filmstill

Delen op facebook
Raya en de laatste draak (NL)
Verenigde Staten, 2021, 117 min,

Een eenzame krijger, Raya, moet de legendarische laatste draak opsporen om een kwade kracht te stoppen die na 500 jaar is teruggekeerd en de wereld van Kumandra bedreigt.

Bekijk bij:

meJaneDisney+

Raya en de laatste draak (NL) trailer

Trailer van Raya en de laatste draak (NL)Bekijk de trailer en de beste filmstills van de film Raya en de laatste draak (NL)https://i1.ytimg.com/vi/_8kiPT1uJaM/hqdefault.jpg2021-02-07
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Synopsis distributeur

Lang geleden, in de fictieve wereld van Kumandra, leefden mensen en draken in harmonie samen. Maar toen een kwade kracht het land bedreigde, offerden de draken zichzelf op om de mensheid te redden. Nu, 500 jaar later, is diezelfde kwade kracht teruggekeerd en is het aan een eenzame krijger, Raya, om de legendarische laatste draak op te sporen om het verwoeste land en het verdeelde volk te herstellen. Tijdens haar reis zal ze leren dat er meer nodig is dan enkel een draak om de wereld te redden. Het vraagt ook om een groot vertrouwen en teamwork met haar achterban en nieuwe vrienden. Van regisseurs Don Hall en Carlos López Estrada, co-regisseurs Paul Briggs en John Ripa en de producenten Osnat Shurer en Peter Del Vecho. De US-voice cast bestaat uit o.a. Kelly Marie Tran als Raya en Awkwafina als de laatste draak Sisu.

Productiemaatschappij: Walt Disney Animation Studios, Walt Disney Pictures

Cast & Regisseur

Nieuws over Raya en de laatste draak (NL)